Nikki Beach Marbella

Nikki Beach Marbella heeft een dikke upgrade gekregen en is voortaan ook in de winter en met Oud & Nieuw geopend. Yes, dikke like! Nikki Beach staat bekend om hun waanzinnige zondagmiddagen die altijd uitmonden tot een mega party met muziek, saxofonisten, danseressen in kittige pakjes, champagne spuitende mannen en heerlijke mensen om naar te gluren. Kortom; een onvergetelijke zondag die je goed voelt in je portemonnaie. Maar je moet er wat voor over hebben om te kunnen partyen met ‘the rich and famous’.
nikki215

Alsof dat nog niet genoeg was om een geweldige avond te beleven, hebben ze sinds kort ook een zwembad. En dat niet alleen, heel Nikki Beach heeft een upgrade gekregen. Het entree is spectaculair, de bar is groter en mooier, er zijn veel meer tafels, grote zonnebedden aan het zwembad en op het strand en keurig gedekte zitjes met uitzicht over de zee en het zwembad.
nikki beach marbella
nikki beach marbella

Niet alleen de inrichting is beter en mooier dan ooit, ook het menu hebben ze flink onder handen genomen, en met succes. De sushi bij Nikki Beach is en blijft de aller beste van heel Marbella, maar er staan flink wat nieuwe en lekkere gerechten op het menu. Naast de sushi zijn de sexy wrap (met krab, mango, sla, avocado, surimi en komkommer) en de spareribs met zoete aardappelfriet mijn favoriet.
nikki beach marbella
nikki beach marbella

Qua drank kan je het uiteraard zo gek maken als je zelf wilt, maar er staan goede flessen wijn voor 30 a 40 euro op het menu dus daar hoef je je geen buil aan te vallen. Je kunt sowieso alles beter per fles doen of gewoon aan de cocktails gaan want of je hier nu een glas bier, cola of water besteld het kost allemaal 15 euro. Ga je naar Nikki Beach dan weet je dat je gaat spenden en daar moet je dan gewoon van genieten. Dus niet moeilijk doen of zeuren de prijzen, Nikki Beach is duur maar zeker de moeite waard.
nikki beach marbella

De ambiance en sfeer is uniek, het eten en de service perfect en het zijn de mooiste feesten op zondag. Zin gekregen? Reserveer hier een tafel voor de lunch rond een uur of vier en blijf dansen tot het donker wordt. Alleen zin om te feesten? Het barst los rond een uurtje of zes en voor 50 euro entree krijg je ook nog een flesje bubbels.
nikki beach marbella
Nikki Beach Marbella
Adres: Carretera de Cádiz, Km. 192, 29600 Marbella. (afslag Elviria, richting Hotel Don Carlos)

Meer Marbella tips?
Check hier Marbella’s best beaches.
Leukste restaurants? Hier staan al mijn favorieten op een rij!

Nikki Beach Marbella
nikki beach marbella