Ms. Crumbs

Ms. Crumbs is een nieuwe American Bakery in het hartje van Amsterdam. Echt hartje, hartje Amsterdam. Vlakbij de Nieuwmarkt dus middenin het ‘red light district’ en om precies te zijn op de Oudezijds Achterburgwal nummer 122.

Het menu van Ms. Crumbs

Het menu van Ms. Crumbs bestaat uit heel veel lekkers. Zodra je de bakery binnenkomt loopt het water je al in de mond. Er staan crêpes op het menu, wafels en croissantjes maar ook yoghurt met granola en fruit en gebakken eitjes.  Heel leuk zo’n menu vol met broodjes, maar de echte eyecatcher is toch wel de toonbank vol goddelijke taartjes. Er staat een piramide van felgekleurde macarons, er staan prachtige red velvet cakes in de vitrine, carrotcake, appeltaart, donuts, vegan chocoladecake, glutenvrije cake zonder suiker of melk en ga zo maar door.

Maar je kunt hier ook gewoon sandwiches en panini’s eten als je geen zin hebt in wat zoets. Ze hebben hier ook ‘build your own smoothie’ met 4 ingrediënten kan je hier dus je perfecte smoothie zelf samenstellen.

Gezond en vegan? Ook dat heeft Ms. Crumbs!

Maar healthy people en vegans niet getreurd! Ook voor jullie is er genoeg keus bij Ms. Crumbs. Mijn vegan vriendin Lisa van Lisa Goes Vegan ging helemaal los op het zuurdesembrood met huisgemaakte cashewspread en avocado en terecht want dat was echt heel lekker. Uiteraard staan er ook vegan guilty pleasures op het menu dus een lekker stuk chocoladetaart kan iedereen hier eten.

Ms. Crumbs

Ms. Crumbs is alles behalve een tourist trap, ook al zit het middenin het toeristische gedeelte van Amsterdam. Daarnaast kan je hier heel goed terecht met een groepje of met kids. Ze zijn super vriendelijk en voor de kleintjes wordt van alles gedaan om ze het zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Benieuwd naar de andere leukste hotspots in het centrum? Of zoek je een leuke plek voor een high tea?

Coverfoto via Dishtales.