Lekkere en snelle ontbijtjes 1

Ontbijten doe ik het liefst elke dag extreem uitgebreid en neem ik er lekker de tijd voor. Vers sapje, lekkere haver latte, croissantjes uit de oven, kaas van de kaasboer, lekkere jam en roomboter, vers fruit. Je kent het wel. Helaas is de realiteit een stuk minder fancy en heb ik vaak haast en eet ik een broodje pindakaas of de restjes van Yuki haar ontbijtje. Maar stiekem ben ik steeds beter geworden in leuke, snelle en lekkere ontbijtjes voor elke dag te maken met gewoon dingen die ik toevallig in huis heb. In samenwerking met Eat Natural deel ik met jullie mijn vier favoriete ontbijtjes. Bekijk hier mijn eerste recept!

Lekkere en snelle ontbijtjes 1

Snelle en lekkere ontbijtjes voor elke dag

Blue magic

Oké dit ziet er mega ingewikkeld uit, maar die blauwe kleur krijg je gewoon door er wat spirulina poeder doorheen te doen. Ziet er cool uit en schijnt nog gezond te zijn ook. Winning! Ik mixte voor dit recept yoghurt met spirulina, banaan en ananas en topte ‘m af met (de granola was weer eens op) een lower calorie bar van Eat Natural (maar 109 kcal) en Oreo’s. Die laatste kan je natuurlijk weglaten maar ik had gewoon zin in iets lekkers en doordat de Eat Natural reep maar zo weinig kcal bevat vond ik dat ik wel een extra Oreo’tje mocht eten.

Met deze recepten kan je natuurlijk eindeloos varieren maar als je zorgt dat je in ieder geval altijd een (rijpe) banaan, iets van haver of cocosmelk en wat fruit en granola in huis hebt dan komt het helemaal goed! De Lower Calorie Bars zijn trouwens exclusief te koop bij de NS Kiosk en de Albert Heijn.

Inspiratie nodig voor vanavond? Maak dit gevulde pizzabrood, zo niet normaal lekker! (en makkelijk.).
Weekendje Antwerpen? Ook hier heb je onwijs veel toffe ontbijt hotspots. Dit zijn de leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots van Antwerpen.