Hotel Les Nuits

Antwerpen heeft talloze hotels, van grote ketens tot leuke B&B’s en design boutique hotelletjes. Elke keer probeer ik wat anders. Dit weekend koos ik voor een design boutique hotel vlakbij de Meir, Hotel Les Nuits.

Dit hotel is qua ligging echt perfect. Je loopt zo het oude centrum in en je kan de Meir bijna zien. Om het hoekje zit een grote parkeergarage (Oudaen) en op zondag is parkeren gratis.
IMG_3898
Het hotel zit aan de winkelstraat en zit dus één verdieping boven het straatniveau. De receptie en het restaurant zitten op de eerste etage. En Les Nuits heeft een heerlijk dakterras waar je ‘s morgens uitgebreid kunt ontbijten. Heel erg lekker als het warm is, ontbijten op het terras, of juist bij terugkomst in het hotel even een drankje in de zon.
IMG_3900
De kamers hebben een trendy design (alle 24 kamers hebben een uniek ontwerp), zijn ruim en hebben een heerlijk bed. Overal staan mooie kunstvoorwerpen en je bent van alle gemakken voorzien. De service is goed en het personeel is behulpzaam en heel erg vriendelijk. Bij binnenkomst krijg je een glaasje bubbels, dus je bent meteen in de vakantie stemming.
IMG_3901 IMG_3902 IMG_3899
Door de ligging is dit het ideale hotel voor een shoptripje naar Antwerpen want alles is op loopafstand.

Adres: Lange Gasthuisstraat 12.
Meer tips voor een weekendje Antwerpen? Klik hier.
Leuke restaurantjes in Antwerpen? Klik hier.