Hapjesbar Tabasco

Eigenaar David (o.a. bekend van de Nul70) opende een aantal jaar geleden aan de Theresiastraat zijn nieuwe zaak en stopte vol overgave zijn ziel en zaligheid in het concept, de inrichting en de menukaart. Hapjesbar Tabasco was geboren en is vanaf dag één een hit. Samen met partner Ica runt hij de leukste tent van de Theresiastraat.
Hapjesbar Tabasco

De leukste en beste Hapjesbar van Den Haag

Een echte hapjesbar hadden we nog niet in Den Haag dus in no time stond de hele stad hier te borrelen en te eten. Maar de kunst van ondernemen in Den Haag is om na de eerste hype een hit te blijven. En dat is lastig. Maar David en zijn Tabasco team hadden het helemaal onder controle en nu zoveel jaren later zit Tabasco elke lunch en elk diner nog steeds stampvol.
Hapjesbar Tabasco

De beste borrelplek? Hapjesbar Tabasco!

Hagenezen zijn dol op borrelen, maar dan moet je wél goede happen hebben. Bij Tabasco zit je dus gebakken. Ze hebben vier bieren op tap, negen op fles en tien wijnen uit verschillende streken. De hapjeskaart is verdeelt in happen van 650ct tot flinke happen van 1800ct. Voor zes en een halve euro heb je al een Tabasco flammkuchen met truffelsalami, brie, verse tonijn of carpaccio. Maar ook een hapje bavette, huisgemaakte rivierkreeft-kroketten, spareribs, ravioli, mini pita’s met lamsshoarma en tzatziki, een pannetje kaasfondue, een half kippetje van ‘t spit, een vegaburger of een kaasplank. Heb je meer trek? Bestel dan een grotere portie of extra hoofdgerecht.
Hapjesbar Tabasco

Een ruim en zonnig terras, ook dat heeft Tabasco

De zaak is gezellig ingericht. Het is een echte Haagsche no nonsense zaak. Huiselijk, warm en knus. Iedereen is er welkom, het is altijd gezellig en niets is te gek. Lekker borrelen, hapje eten en daarna flink doorzakken aan de bar.
Hapjesbar Tabasco

Reserveren? Klik hier.
Bekijk hier de rest van mijn Den Haag tips. Mijn favoriete lunch of ontbijt hotspot in Den Haag? Café Pistache, for sure!