Hangar

Amsterdam Noord is vanaf 18 november weer een nieuwe hotspot rijker. Toen opende Hangar namelijk haar deuren. Ik volgde Hangar Amsterdam al een tijdje op Instagram en ik stond dan ook echt te trappelen om deze hotspot te testen! Uploads met teksten als ‘cake for breakfast’ en dan een plaatje van de lekkerste cake ter wereld, hippe interieur foto’s, gouden bestek, palmbomen, charcuterie plateaus, edible gardens en nog veel meer.

Tim Immers heeft vroeger als GTST hunk menig vrouwenhart sneller doen laten kloppen, maar sinds een aantal jaren is hij ook bekend als horeca man. Bar Moustache was zijn eerste parel, maar het werd tijd voor wat nieuws. En dat werd Hangar.

Afgelopen vrijdag gingen mijn lief en ik dan ein-de-lijk eten bij Hangar. Verstopt in Noord naast Hotel Goudfazant staat de gloednieuwe hangar van Hangar. Via de glazen deuren maak je je entree en dan sta je eigenijk direct aan de bar. Gezellig. Overal staan en hangen mensen te borrelen en de tafeltjes er omheen zijn druk bezet.


We krijgen een mooi tafeltje aan het raam en de jongen die ons helpt is heel attent en gezellig. De wijnkaart is impressive en we laten ons dan ook gewoon verrassen per gang. En met succes. We krijgen een mandje brood met 3 lekkere smeersels op tafel, ik ben enorm fan van de pittige olijf tapenade, die is heerlijk. Daarna krijgen we een voorgerecht met coquille en kreeft en deze is perfect. De smaak is goed, de vis vers en de creatie op het bord is prachtig. Ik begon fan te worden, maar er kon natuurlijk nog van alles mis gaan. Maar dat ging het niet…
Hangar Amsterdam menu
Mijn tweede gang was ravioli van pompoen met truffel. OH MY GOD. Dit was zo lekker, ik ging helemaal uit mijn dak. Een nieuwe lievelings! Daarna kregen we nog meer kreeft (de kreeft is echt een aanrader, zo goed) met groente en een pittige jus. Verrassende combinatie en super smaakvol.

Ik ben niet echt een mega friet fan, maar de frietjes van Hangar verdienen een eervolle vermelding. Knapperig, vol van smaak en geserveerd met heerlijke huisgemaakte mayonaise. Ik zou alleen al voor de friet hierheen gaan. En voor de ravioli.

Als toetje een heerlijke dessertwijn en een groot stuk chocoladetaart met een heel knapperige bodem, thee met After Eight (lekker oldschool) en nog een klein shotje Limonchello.

Hangar is het omfietsen meer dan waard. Je zit binnen super gezellig, ze draaien leuke muziek en het eten is heerlijk. Ook voor een borrel is Hanger een goede optie en ben je met een grote groep? Dan kan je hier perfect terecht. Er staat een gigantische grote tafel waar je met ruim 30 man prima aan kunt zitten!

hangar amsterdam hotspots noord

Adres: Aambeeldstraat 36 Amsterdam.
Open voor lunch & diner.
Foto’s: Anne Dokter.

Check mijn lijstje met andere hotspots in Noord hier.