Café Georgette

Café George heeft er sinds 1 maart een zusje bij. En niet zomaar een zusje, nee een zusje midden in de P.C. Hooftstraat en ze heet Café Georgette. Café Georgette is open vanaf je eerste cappu ‘s ochtends voor het shoppen, maar je kunt hier ook afsluiten onder het genot van de vroege avond kaart of borrel. Want zeg nou zelf, de hele dag rondhangen in de P.C. maakt dorstig.

Het terras is het hele jaar door open en dat is dan ook direct de eye catcher van Café Georgette. Op het verwarmde binnen-terras zit je zeven dagen per week, heerlijk beschut en toch buiten. Verder ziet het zusje van er net zo goed uit als haar grote broers, maar misschien nog wel een tikkeltje knapper. Kenmerkend zijn de lichte kleuren, de zitjes, overal marmer, metro tegels, groen tinten, een te gekke bank, hippe stoeltjes en prachtige Giò Ponti spiegels.

Op het menu bij Café Georgette.

Op het menu prijken heerlijke ontbijtjes zoals boekweit pannenkoeken, acai bowls en een aantal hippe avocado gerechten. Ook staan er genoeg eitjes à la George op het menu en als je komt lunchen kan je kiezen uit burgers, pizza’s met tonijn en Arabische pitabroodjes en salades.

Weer op dieet? Eet je veganitstisch? Niet getreurd, ook daar heeft ze aan gedacht. Er staan verschillende daarom veganistische, vegetarische, gluten -en lactosevrije gerechten op de kaart.

Borrelen bij Café Georgette.

Café Georgette is ook ideaal voor de borrel want naast cocktails, bubbels, wijn en bier hebben ze Amsterdamse bitterballen, rice paper springrolls en crispy sweet potatoe. Sounds good woman!

Café Georgette: P.C. Hooftstraat (recht tegenover Chanel).