Foodhall Marbella

Yes! Foodhallen zijn hip & happening, overal waar je komt is er tegenwoordig wel eentje. New York, Amsterdam, Rotterdam, Madrid en nu zit er ook eentje in Marbella.

In het pand aan het parkeerterrein waar vroeger Club Dreamers zat(nu Cavalli Club) zit Ambrosia Gourmet Market. Een grote hal met allemaal food stands en een overdekt terras.
Foodhal Marbella Ambrosia Mercado Puerto Banus
Het werkt een beetje anders dan bij de Foodhallen in Amsterdam, maar het systeem is simpel en misschien nog wel relaxter. Elke tafel heeft een bakje met nummertjes. Dit nummertje geef je af bij de stand waar je wat hebt besteld en na het afrekenen kan je gewoon terug naar je tafel. Hier brengen ze je hapje of drankje zodra het klaar is. Handig!

Ik heb een aantal kraampjes getest maar lang niet allemaal… De stand met croquettas kan je overslaan. Deze zagen er heel lekker uit maar waren echt helemaal niks. Jammer!
Foodhal Marbella Ambrosia Mercado Puerto Banus
De sushi was heel vers en lekker, de pasta was perfect en het vlees bij de slager was grandioos. Je kunt zelf kiezen welk stuk je wilt en hoeveel gram je hiervan wilt hebben, hoe je wil dat ze het klaarmaken en welke sauzen je er het liefst bij hebt. Ideaal. Zelfs de frietjes waren lekker (en knapperig) en dat is echt een unicum in Spanje.
IMG_9149
De foodmarket is elke dag open van 09:00 tot 2:00 dus perfect voor een uitgebreide (sushi) lunch of laste night snack is het ook! Binnen is er trouwens ook genoeg plek, dus mocht het weer tegen vallen kan je je hier prima een paar uurtjes vermaken. De bar is groot en ideaal om aan t blijven hangen, maar ze hebben ook een champagnebar.
IMG_9137
IMG_9154 IMG_9134

IMG_9125
Adres:
Urb. La Alzambra
Crta. Nac. 340, Km. 175
Camino El Angel 3