FC Hyena

Kennen jullie FC Hyena al? Noord Gestoord is namelijk weer een te gave hotspot rijker. En nee, niet weer een arty farty hipster achtig café of een industrieel stadsstrand, nee FC Hyena is cooler dan de rest.

FC Hyena is een bioscoop, wijnbar en petit restaurant in één. Daar heb je niet van terug hè? En alsof dat nog niet alles is, mag je hier je drankjes en eten mee de zaal in nemen!! Gooi die Pathé pas de deur maar uit en verruil ‘m voor een van Cineville dan kan je hier elke week los. Hoe chill, eindelijk weer eten in de bios. En niet zomaar eten. Nee écht eten. Waar ik vroeger altijd mijn Eastpack volpropte met net gehaalde Mac en snoep van Jamin kan je hier gewoon zonder de angst om gepakt te worden aanschuiven voor de film met je bord op schoot.
FC Hyena

Het restaurant voert een wisselende kaart en bijna alle gerechten worden bereid in de houtgestookte steenoven. Op het menu staan onder andere brood met boter, humus, hammetjes en een kaasplankje, burrata, gepofte zoete aardappel, bbq ribs (oh my!), geroosterde aubergine, zeebaars en een lekker taartje toe. Klinkt goed toch?

Elke dag zijn ze open en voor meer info moet je hier zijn.
Benieuwd naar wat Noord nog meer te bieden heeft? De leukste hotspots van Amsterdam Noord staan hier.