Cafe Keppler

De Soepboer heeft mij jaren lang van gezonde tussendoortjes of hele lunches voorzien in Noord. Niet alleen was De Soepboer een van de aller eerste hippe hotspots in de van der Pekstraat, ook was het een van de eerste waar je gewoon lekker en gezond kon eten. Inmiddels is De Soepboer een begrip en samen met de man achter Stadsbranderij Noord openen ze binnenkort Cafe Keppler. Alweer een nieuwe hotspot, inderdaad, in Amsterdam Noord.

Wat voor zaak wordt café Keppler?

Café Keppler wordt een ambachtelijk, tikkeltje hip dorpscafé op het Van der Pekplein. Met lekker, ambachtelijk en bio eten. Vers geroosterde koffie, bier, wijn, sterk en fris. En uiteraard veel gezelligheid.

Koffie, ontbijt, lunch, borrel en diner

Café Keppler is er voor iedereen en of je hier nu komt voor die taaie meeting op kantoor om even te relaxen met koffie en een krantje of juist even stoom komt afblazen na een drukke dag. Uitgebreid lunchen, een stevige borrel drinken, alles is hier mogelijk.

Ze krijgen een groot terras vol in de zon, dus als ze deze lente openen kunnen we hier met een ijskoud pilsje genieten van de eerste zonnestralen. Wil je helpen met het realiseren van dit café? Ze hebben een crowdfundings actie opgezet die nog steeds loopt dus steun de buurt!

Benieuwd naar de rest van de hotspots in Noord?