By PiPit

Ik heb allerlei verschillende stijlen, maar mijn favoriet is toch wel mijn Hippie / Bohemian stilo. Laarzen met veren en franjes, suede tasjes met slierten, veren in mijn haar, hoedjes, sjaals en coole kettinkjes.
IMG_2007
Nu ontdekte ik bij Kukicha het merk By PiPit en ik was op slag fan. Naast de tientallen te gekke kettinkjes met Arrows in allerlei kleuren hebben ze ook veren voor in je haar! Normaal laat ik deze altijd bij Mignon van Tattoos&Feathers  in mijn haren zetten, maar nu kan je ze dus ook als clip kopen!

IMG_3762

Klik op eigen risico hier voor de By Pipit webshop. En ik zeg op eigen risico omdat ik eindigde met 6 kettinkjes en 3 veren clips voor in mijn haar in mijn winkelmandje. Ik mocht ze niet allemaal tegelijk kopen van mijzelf, dus ik heb er 3 gekocht en de rest op mijn wishlist gezet.
IMG_3767

Wie is By PiPit? Eveline Lingbeek studeerde af aan het Fashion Institute en maakte daarna een welverdiende wereldreis. Tijdens deze trip kreeg haar lang gekoesterde droom, het opzetten van een eigen sieraden label, steeds meer vorm. By PiPit is authentiek, geïnspireerd door alle mooie dingen, mensen en materialen die ze op haar reis tegen is gekomen en alles is handmade. Het is een tof merk waar echt ziel achter zit. Op haar website beschrijft ze het prachtig, mooier kan ik het niet verwoorden. Neem vooral even een kijkje en klik hier. 

IMG_3719
Ook kopen? Klik hier.