Brunchen bij Stan & Co

Brunchen was en is mijn favo bezigheid, vroeger een tikkeltje brakjes met Bo en tegenwoordig niet zo vaak brak (wel moe) met de kids. In het weekend mag Yuki in pyjama voor de tv ontbijten zodat wij rustig met een koffietje wakker kunnen worden. Maar om 0800 of 0900 heb ik nog niet echt heel veel trek. Meestal eet ik iets kleins mee, maar rond brunch tijd begin ik echt trek te krijgen. Maar brunchen met kids is niet altijd even relaxed en niet elke tent zit hier ook op te wachten. Gelukkig hebben wij sinds kort STAN & Co in de buurt zitten en hier kan je heel relaxed werken of zakelijke afspraken houden maar brunchen bij STAN & Co op zondag met de kids is ook helemaal top.

Met het hele gezin brunchen bij STAN & Co

Het heet niet voor niets de “family brunch op z’n zondags bij STAN”. De naam zegt het dus al, kinderen zijn meer dan welkom. En niet alleen zijn ze welkom, er is ook een speelhoekje voor ze, een leuke boekenkast en STAN & Co is zo ruim dat ook mensen zonder kinderen rustig kunnen eten en je je dus niet de hele tijd druk hoeft te maken of andere mensen geen last van ze hebben.
Brunchen bij Stan & Co
Kidsproof hotspot Amsterdam

Een 3-gangen brunch van 11.00 tot 14.00

STAN & Co snapt het helemaal. Dat wist ik natuurlijk allang, anders zou ik er niet zo vaak zitten maar deze brunch is gewoon echt goed geregeld. Geen gedoe met menukaarten, bestellingen of andere dingen die zo’n family brunch vaak chaotisch maken. Je reserveert van te voren een plek en STAN zet dan je tafel in 3-gangen vol met lekkers om te delen. Helemaal top. Deze brunch kost 22.50,- p.p. (excl. dranken) en bestaat uit zoete en hartige gerechten.
De eerste gang krijg je een lekker en gezond Josper roasted tomaten soepje met een pretzel met roomboter, hummus en aioli. Zo krijgen de kids meteen wat warms en gezonds binnen.
De tweede gang bestaat uit toast (wit en bruin) en brioche broodjes met verschillende soorten beleg zoals jam, serranoham, verschillende soorten kaas, een sandwich-lolly zalm, STAN’s omelet heel leuk geserveerd in een mini koekenpannetje en een ricotta pancake. Klinkt mega lekker, is mega lekker.
De derde gang is de kers op de taart, hier serveren ze pancakes, snicker toetjes en een frozen yoghurt ijslolly. I know, goddelijk. Met deze mega uitgebreide brunch ben je dus voor 22,50 euro veel goedkoper uit dan als iedereen zelf broodjes besteld en stiekem heb je natuurlijk ook veel meer. Voor de Little STAN’s serveren ze dezelfde brunch maar bij gang 3 mogen ze zelf hun dessert maken, hoe leuk is dat!? De prijzen voor de kids zijn dan ook aangepast, voor kinderen van 5 t/m 11 jaar betaal je 12 euro per kind en de kleintjes van 0 t/m 4 jaar eten gratis mee.
Family brunch Stan en Co

Leuke kinder activiteiten én een nanny

Om de brunch voor de ouders ook zo relaxed mogelijk te maken heeft STAN & Co een nanny die elke zondag de kids vermaakt met leuke spelletjes, activiteiten en bijvoorbeeld knutselen. Een extra oogje in het zeil is altijd leuk en als de kids genoeg hebben kunnen ze lekker gaan spelen en de ouders rustig verder brunchen zonder dat ze continue naar de kinderhoek moeten rennen voor een snotneus of ander gedoe. Ideaal wat mij betreft.
Brunchen bij Stan & Co

Reserveer nu een plekje voor de family brunch van STAN

Klik hier en maak je reservering voor de family brunch bij STAN. Je kunt elke zondag aanschuiven van 11.00-14.00 maar je moet wel echt reserveren want anders is er wellicht niet genoeg voor iedereen.
Meer weten over STAN & Co als werk of lunchplek? Klik hier voor mijn uitgebreide review. Of ben je benieuwd naar andere populaire brunchplekken in Amsterdam?
Kidsproof hotspot Amsterdam

Sint vieren met de kids bij STAN & Co

Op zondag 24 november brengt de Sint met zijn pietermannen een bezoekje aan STAN & Co tijdens de family brunch. Naast de reguliere 3 gangen STAN brunch wordt er van alles georganiseerd rondom dit thema. De “Little STANS” mogen die middag pepernoten bakken, kleuren of spelletjes spelen met de nanny. Sinterklaas komt tussen 14:00 en 15:00 uur en naast snoepgoed en pepernoten heeft hij ook voor ieder kind een leuk cadeautje! Oh ik heb hier nu al zin in! Heb je een verhaaltje over jouw kind? Stuur dit naar STAN & Co en dan zorgen zij dat het in het Grote Boek van Sinterklaas terecht komt. Zo wordt het echt persoonlijk en dus nog leuker voor de kids. Ik als loeder moeder zie mijn kans al schoon en zal de Sint verklappen dat Yuki soms niet goed haar tandjes poetst en stiekem uit de snoepkast chocola jat. Gnagnagna. Mail je stukje naar: sales.amsterdam@stan-co.nl met als onderwerp Sinterklaas en vergeet natuurlijk niet heel goed de naam en leeftijd van je kids erbij te zetten.
Klik hier om een tafel te reserveren voor het brunchen bij STAN & Co tijdens het bezoek van de Sint.
family brunch stan en co amsterdam

Wist je dat je ook uiteten kunt met Kerst bij STAN &CO? En dat ze ook een Kerst brunch doen? Check alle info hier!