Broer&Zus

Mijn favoriete kinderwinkel in Amsterdam is Broer&Zus. Shoppen hier is een feestje! Ik als kersverse moeder heb eigenlijk nog geen flauw benul van de leuke merken, de beste merken, de meest verantwoorde merken en wat nou echt de musthaves zijn, maar bij Broer&Zus vind ik álles leuk!
Broer&Zus

De winkel zit op de Van Woustraat (heel handig hier parkeer je je auto voor 0,10 cent per uur) en is heel groot. Er komt geen einde aan de goed gevulde kledingrekken en leuke stapeltjes t-shirts, truitjes, jassen etc. Daarnaast verkopen ze naast kleding ook allerlei leuke boekjes, grappige cadeautjes en leuke hebbedingetjes.
Broer&Zus

Achterin de zaak hebben ze ook een paar rekken met prachtige kleding voor de mamma’s. Mooie truien, vestjes en broeken van zachte stof in pasteltinten van onder andere Humanoid. Broer&Zus heeft werkelijk alles. Je kunt hier shoppen voor pasgeboren babytjes tot kids van ongeveer 12 jaar en ze hebben ook een hele handige website.  Hier kan je vast inspiratie opdoen of alles gewoon online bestellen.
Broer&Zus
Broer&Zus

Broer&Zus heeft tal van coole kindermerken waaronder Mini Rodini, Stella McCartney Kids,Finger in the nose, Soft Gallery, Snurk, Beau Loves, Tiny Cottons, Veja sneakers en Kidscase. Daarnaast verkopen ze ook te leuke sieraden (ik heb direct dat gouden kettinkje met het hart gescoord) en verzorgings- en andere babyproducten.
Broer&Zus
Broer&Zus
Broer&Zus

Of je nu opzoek bent naar een complete nieuwe garderobe voor je kleintje, een leuk kraamcadeau, een kleinigheidje voor een vriendin of gewoon zin hebt om inspiratie op te doen en flink te shoppen, bij Broer&Zus slaag je altijd!
Broer&Zus
De leukste kinderwinkels van Amsterdam
Trek gekregen na het shoppen? Broer&Zus zit naast healthy hotspot SNCKBR maar er zijn in de buurt nog talloze andere leuke lunch hotspots. Voor de complete lijst met leukste lunchplekken in de pijp klik hier.