BLUR Amersfoort

Een dagje Amersfoort op de planning? Ga dan zeker even koffie drinken (en taart eten!!) bij BLUR. Je kunt hier trouwens ook gewoon lunchen hoor, maar koffie en taart klinkt meteen top, toch!? En dat is niet alles, BLUR is naast een leuke plek voor lunch ook nog een toffe en fair cadeaushop. Of zoals we dat tegenwoordig noemen conceptstore.
BLUR Amersfoort
BLUR Amersfoort

BLUR Amersfoort goede koffie en leuke cadeaus

Maar BLUR is eigenlijk meer. Want de goede koffie en de leuke cadeaus leveren allemaal op de één of andere manier een bijdrage aan een betere wereld. Denk aan eerlijk geproduceerde kleding, gerecyclede onderzetters, lokale kaas van de boer in de buurt op je broodje en hippe vegan accessoires. Mooie duurzame merken, maar zonder geitenwollensokken gedoe. Gewoon mooi, leuk en cool en ook nog eens goed voor de wereld. Shoppen hier mag dus gewoon ook al heb je niet écht persé een nieuw kettinkje nodig… Verder kan je hier ook events houden, een feestje geven en ik heb gehoord dat de wafels echt niet normaal lekker zijn. Die ga ik dus even héél snel proeven daar!
BLUR Amersfoort
BLUR Amersfoort

Leuke events, workshops en lezingen

Naast shoppen, eten, een boek lezen of gewoon heerlijk wakker worden met een kop koffie organiseren ze ook leuke events of workshops. Denk aan een vintage markt waar je parels van schoenen, jassen, tassen en andere kleding op de kop kunt tikken voor een mooi prijsje. Of lezingen zoals “waarom die haast” waar je inzichten krijgt over bepaalde dingen in je leven en waar je leert om wellicht bepaalde routines te doorbreken. Maar er wordt veel meer georganiseerd dus hou de website goed in de gaten.
BLUR Amersfoort
Meer weten over Blur? Klik hier voor de website.
Hapje eten in Amersfoort? RAUW is echt een hele toffe plek waar je onwijs lekker kunt eten.