Bar Mowgli

Op het hoekje, schuin tegenover wat binnenkort de nieuwe pizza hotspot van Amsterdam wordt (Mama Dough) zit sinds enkele weken Bar Mowgli. Voorheen zat hier een beetje een ouderwets zaakje waar nooit iemand zat, maar daar gaat nu verandering in komen! De heren achter o.a. Caffé Milo & Bar Lempicka, je wel bekend van de lijst met ‘Beste Burgers van Amsterdam‘, zwaaien hier namelijk nu de scepter en dat kan alleen maar veel goeds betekenen.
bar mowgli

Bar Mowgli heeft het terras grondig aangepakt en het ziet er fantastisch uit. Mooie houten tafeltjes, gezellige bankjes en overal vrolijke bloemen op tafel. Van binnen is de inrichting compleet anders dan voorheen, met een mooie, grote bar in het midden en grappige posters aan de muur. De menukaart bestaat uit Aziatische gerechten en allemaal kleine hapjes. Bao buns, sushi bowls, ramen met malse peking eend, zilte buikspek en heerlijke dashi en ijskoude Bintangetjes.
Diner3 bar mowgli

Maar ook voor het ontbijt kan je hier prima terecht, zo staan er croissantjes, broodjes en lekkere yoghurtjes met vers fruit en granola op het menu. Ik ben heel blij met deze nieuwe toevoeging aan het bruisende Beukenplein, want we hadden hier natuurlijk al niets te klagen, maar met een hippe all day Asian fusion hotspot erbij is het helemaal af!
Dinner8 bar mowgli

Fotocredits  Bar Mowgli.
Adres: Beukenplein 50.