15 x jongenskamer inspiratie

Ravi’s kamer nu is net klaar en helemaal af en nu gaan we verhuizen… Bad timing. Eigenlijk wil ik zijn kamer copy pasten maar helaas is niet niet zo makkelijk. In zijn kamer heeft hij een wand met een zelf ontworpen print van Creativelab Amsterdam. Dit Ravi behang is speciaal voor hem gemaakt en ook te bestellen via de website. Benieuwd? Check hier de link. Waar hij nu geen kast heeft en alle kleding in zijn Ikea commode it gepropt krijt hij in zijn nieuwe kamer een mega kastenwand. Want dit kamertje blijft zijn kamer totdat hij het huis uit gaat, dus moet er echt een kast in. Aangezien we alle muren eruit gaan slopen hebben we besloten om in elke kamer inbouw kasten te doen. Dit scheelt zoveel ruimte en gedoe. Maar daardoor is er niet echt ruimte voor een grote wand met een cool behang. Daarnaast krijgt hij Yuki’s huisjesbed van Saartje Prum want we groen gaan schilderen dus dan is zijn kamer eigenlijk al vol. Maar goed, ik ben dus alweer weken coole jongenskamers aan het pinnen op Pinterest. Ik vind de mooiste en coolste kamers ooit, maar helaas zijn de kamers in Amsterdamse huizen één niet zo groot, twee niet zo bijzonder en drie ben ik geen ‘perfect picture’ mom en mogen mijn kinderen gewoon spelen met speelgoed wat ze leuk vinden en niet wat mooi staat.
Ben benieuwd naar het eindresultaat maar hier 15 x jongenskamer inspiratie die ik op mijn verlanglijst heb staan.

15 x jongenskamer inspiratie

15 x jongenskamer inspiratie
OhLaLot is een expert op het gebied van kinderkamers en je kunt via haar ook een advies geheel op maat aanvragen. Super handig als je zelf geen tijd hebt of hier gewoon niet zo goed in bent of het niet zo leuk vindt. Voor 150 euro heb je al een pakket met shoplijst, behangtips en een meubeladvies.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Circus is ook een heel leuk thema voor jongetjes vind ik! Deze vond ik ook op de website van OhLaLot. Het behang is van Annet Weelink Design en naast dit circus behang maakt zij nog veel meer gave behangetjes. Zeker de moeite waard om even te checken.

15 x jongenskamer inspiratie
Dit plaatje vond ik via Happy Handmade Living en vond ik meteen een hele fijne uitstraling hebben. Mooie kleuren, lekker rustig, stoer maar wel warm.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Pimpelmees ontdekte ik via Instagram maar ook op Pinterest zijn er eindeloos veel te gekke jongenskamers te vinden met hun behang. Jungle, tijgers, bosdieren, ze hebben het allemaal!
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Dit knusse plaatje is van Mamma Malla en vond ik op het Pinterestbord van Oh Yeah Baby. Mega leuk deze beer met die lamp en stoere dieren!
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Helaas hebben we geen ruimte voor een glijbaan, maar wat is dit een cool kamertje, vind je niet!? Gevonden op het Pinterestbord van Delightfull.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Via Vtwonen vond ik dit plaatje. Ik ben niet een mega IKEA fan maar ook niet zwaar anti zoals sommige mensen. Deze bakken met speelgoed zijn toch gewoon super handig en ook nog eens heel goed te pimpen? Mooie houten plank erop dan is het gelijk een bankje, leuke greepjes of misschien een likje verf?
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
Na uren pinnen en scrollen ben ik er wel achter Jellina Detmar is een naam die je moet onthouden voor wat betreft interieur inspiratie en dus ook voor stoere jongenskamers. Je kunt haar volgen op Instagram, Pinterest of op haar eigen website.

jongenskamer inspiratie
Ik spreek bijna geen woord Frans maar op de website en Pinterest van Clem around the corner doe ik wel veel coole jongenskamer inspiratie op!

stoere jongenskamers
Via de Bloglovin pagina van Seventeendoors kwam ik bij dit plaatje terecht. Mijn kids zijn zulke klim apen dat iets met ringen, een rekstok of klimwand echt heel cool zou zijn.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

stoere jongenskamer
Dit soort ideeën vind ik altijd zo geweldig! Alleen als je niet getrouwd bent met een timmerman onbetaalbaar en in een grote stad heb je niet zo vaak zulke grote kinderkamers dat dit ook daadwerkelijk past. Maar goed, een beetje blijven dromen mag wel toch? Dit plaatje vond ik via Creative Child en ze hebben nog veel meer van dit soort te coole ideeën.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

15 x jongenskamer inspiratie
De accounts van Lidor zijn echt om bij weg te kwijlen. Zulke prachtige, stijlvolle kamers maken ze. Ik zou dit zo willen copy pasten naar ons huis. Alleen als ik eerlijk ben, zou het er dan nooit zo mooi uit zien want mijn kids hebben alleen maar lelijk speelgoed hahaha.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

jungle kinderkamer
Bij Pretty in print art kom je zoveel leuke kinderkamer inspiratie tegen! En je kunt hier ook hele leuke posters kopen voor op de kamers. Ideale combinatie.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

stoere jongenskamers
Via HomeDeco kan je interieur inspiratie op doen voor elke kamer. Maar ook voor stoere jongenskamers hebben ze heel veel gave stijlen, producten en ideeën.

15 x jongenskamer inspiratie
VT Wonen is en blijft een fantastische website voor het opdoen van inspiratie. Ook hun Instagram en Pinterest zijn het volgen waard. Wat ik helemaal chill vind is dat als je iets gevonden hebt wat je cool vindt je het ook meteen kunt aanschaffen. Wel zo handig want ik struin soms zo allemaal accounts af dat ik daarna dagen aan het zoeken ben naar een bepaalde winkel voor een speciaal lampje wat ik ergens in Litouwen op een blog heb zien staan…. VT Wonen is wellicht iets meer mainstream maar ik blijf het allemaal heel mooi vinden.
Ik heb dit plaatje ook gepind op mijn jongenskamer Ravi Pinterestbord hier staat veel meer jongenskamer inspiratie op.

Project speelkamer is totaal nog niet af, maar ook hiervoor ben ik druk aan het Pinnen op Pinterest. Ik heb een artikel geschreven met daarin 15 x de gaafste kinder speelkamers die ik kon vinden. Maar mijn speelkamer Pinterestbord volgen is ook handig want ik vul ‘m elke dag wel aan.