15 x de gaafste kinder speelkamers

Achter de schermen vorderen we gestaag en gaan we richting project ‘bouw je droomhuis’. Elke minuut die ik over heb struin ik Pinterest af op zoek naar leuke ideeën, life hacks, coole interieurs, gave kleuren en behangetjes etc. We hebben in ons huis nu een hoekje in de woonkamer wat fungeert als speelhoek maar zonder deur (of hek hahaha) werkt dat toch een stukje minder goed. Nu hebben we de luxe dat we in ons nieuwe huis wel een echte speelkamer (met deur) kunnen maken maar het is en blijft wel Amsterdam dus het is geen huge speelkamer. Heel veel mega coole dingen vallen dus al af, maar je kan natuurlijk overal inspiratie uit putten dus blijf ik rustig doorpinnen op mijn Pinterest bord (klik hier om mijn borden te volgen) en deel ik hier met jullie 15 x de gaafste kinder speelkamers.

Nu heb ik nog een ander ‘probleem’ en dat is dat ik niet één smaak heb. Ik hou mega van die Ibiza hippie achtige Bali bohemian stijl maar ik ben totaal geen “terracotta feed mom”. Ik vind de Scandinavische stijl met veel natuurlijke materialen mega gaaf, maar ook echte jungle kamers of thema kamers met alles in eenzelfde kleurtint. Maar de werkelijkheid is dat ik gewoon drie normale kinderen heb die hun broertje dood hebben aan terracotta insta feeds, allerlei lelijk schreeuwerig speelgoed hebben én ook nog eens twee jongens en één meisje. Dus een dromerige rainbow pink kinderkamer is een no go want dat vinden de boys niets maar een stoere jungle jongenskamer is weer niet leuk voor Yuki. Dus….. Ga ik gewoon maar wat doen en kijken waar het schip strandt. Het moet in ieder geval unisex zijn, een beetje knap en stoer en vooraal heel veel bergruimte hebben want ik háát rommel en ben stiekem een geboren Marie Condo. Here we go!

15 x de gaafste kinder speelkamers

15 x de gaafste kinder speelkamers
Via KidsCrew Australia
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

15 x de coolste kinder speelkamers
Via Pastelenstaal.nl
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

15 x de gaafste kinder speelkamers

Via Etsy
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

15 x de gaafste kinder speelkamers
Via LadyLemonade (sowieso een fantastische website met de meest gave interieur inspiratie!) en My Scandinavian Home.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

15 x de gaafste kinder speelkamers
Via Deco.fr
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

kinderkamer inspiratie
Dit is een foto van de kinderkamer van Jellina Detmar gevonden via Homedeco allebei sowieso ook goede volgtips.

speelkamer inspiratie
Via Petitsandsmall een geweldige site waar je uren kunt kijken naar plaatjes van de mooiste en meest bijzondere kinderkamers.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

coole speelkamers
Dit is natuurlijk het aller gaafste ooit een binnenboomhut. Gevonden via Sfeerkamers.com.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

boomhut binnen
Im America kan het altijd groter en gekker. Als we ooit op een boerderij gaan wonen misschien? Via HomeCrux.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

kinderkamer inspiratie
Gevonden via MyFantasyroom een mooie interieurblog met foto’s van Minimemarla.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie

speelkamer inspiratie
Dit is voor jongens en stoere meiden toch ook helemaal te gaan? Gevonden via TwinPickle de foto is van Carl Wooly die ook veel foto’s maakt voor Houzz en die moet je eigenlijk ook eens checken.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie.

kinderkamer idee
Ik vond dit via EnSuus en vond dit ook echt mega gaaf. Onze kids zijn dol op verstoppen en klimmen en hutten bouwen.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie.

ikea hack
Ik ga persoonlijk ook heel erg lekker op IKEA hacks helemaal de Ikea kinderkamer Ivar hack. Deze kasten zijn zo vet te pimpen echt niet normaal. Gevonden via onze eigen CityMom Bettina.
Ik heb ‘m ook gepind op mijn Pinterestbord Kinderkamer Inspiratie.

ikea ivar hack
Weer zo’n fantastische manier om al die zooi en al dat speelgoed netjes en mooi en vooral overzichtelijk op te ruimen. Love it. Voor meer Ivar Ikea Hacks op Pinterest klik hier.

speelkamer
Qua kleur niet helemaal mijn ding maar wel leuk gedaan met die schommels en een leuke zithoek, verstopplek en genoeg speeltuimte. Gevonden via HomeDeco en HomeWorldDesign.
Hij staat ook op mijn Pinterestbord  hier.

Binnenkort deel ik ook een pagina met Jongenskamer inspiratie en voor Yuki haar paleis een pagina met allemaal Meisjeskamer inspiratie. Héél benieuwd hoe het eindresultaat gaat worden….

.