Woo Bros

image

Waar voorheen een Frans restaurant zat wat redelijk opviel in de Jodenbree, maar wat mij al die jaren niet één keer over de drempel heeft weten te trekken, deed Woo Bros dat wel. Direct. Vanaf de eerste avond was het een “perfect match”.
De sfeer, ambiance, uitstraling en eerlijk toegeven: het menu.

image

Woo Bros is het jongste broertje van de “gouwe ouwe” Dynasty, het nog steeds trendy Bo Cinq en de fancy Lion Noir. What can go wrong denk je dan. Well: nothing.

image

Het eten is heerlijk. Niet goedkoop, maar als je echt lekker eet dan maakt mij dat niks uit.
Woo Bros hanteert ook het concept shared dining en laat ik daar nou net fan van zijn. Allemaal leuke Aziatische hapjes die je kunt delen. Perfect! De kaart is groot dus je kunt heel veel proberen en proeven en er is dan ook altijd voor iedereen wat wils.

image

Mijn favorieten zijn onder andere de heerlijke tom kha kai soep, de gestoomde zeebaars met gember, bosui en soja saus, de szechuan beef, krokant gebakken met een pikant zure saus en de thaise rode curry met ossenhaas en lychee.

image

Welke je nooit mag overslaan is de soft-shell krab roll die is gewoon waanzinnig.

image

Daarnaast heeft Woo Bros beneden een fancy cocktailbar met hele goede cocktails, de lychee mojito is een aanrader maar je kunt je ook laten verrassen door de barman. De bar beneden zorgt ervoor dat je eerst uitgebreid relaxed kunt borrelen voor je aan tafel gaat zodat je er echt een lange avond van kunt maken.

image

Woo Bros is perfect voor een avondje uitgebreid eten en drinken, maar mocht je gewoon geen zin hebben om te koken en aan een soepje, wat sushi en een klein bijgerechtje genoeg hebben is dit ook the place to be.

image