Wasbar

Wasbar zit niet alleen in Antwerpen maar ook in Gent. Een echte local hotspot waar hipsters en mensen uit de buurt elkaar afwisselen en naast wasjes doen ook koffie drinken, een krantje lezen of een broodje eten. Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Wasbar dus daadwerkelijk je was doen. Voor minder dan een tientje kom je thuis met een schone was. Tegen de wanden staan een aantal wasmachines en dit geeft het interieur meteen een boost want in combinatie met de ouderwetse vloerkleden en gekleurde tegeltjes ziet dit er heel leuk uit! Wasbar heeft een bonte verzameling aan stoelen want overal staan ze in verschillende kleuren, soorten en maten.
Wasbar

Wassen en lunchen bij Wasbar

Het concept van Wasbar is dat je er de was kunt laten draaien en ondertussen rustig kunt ontbijten, wat werken of lunchen. Onwijs leuk bedacht en er hangt dan ook een soort oldschool vibe maar dan in een hippe uitvoering. Natuurlijk kun je hier ook prima terecht als je thuis gewoon een wasmachine hebt en dat voelt niet gek. Wasbar is echt meer een bar waar je toevallig ook even je wasje doet.
Wasbar

Ontbijten, brunchen of gewoon een bakkie

Je dag beginnen kan bij Wasbar uitstekend. Er staan verschillende ontbijtopties op de kaart en je kunt hier ook uitgebreid brunchen. Wel handig om je brunch van te voren te reserveren want het is vaak druk. Ontbijten bij Wasbar doe je met brood met allerlei lekkere smeersels, een croissant met fruit en een broodje, overnight oats of granola met Griekse yoghurt. Met de brunch pakken ze uit, denk aan zalm met guacamole, serrano ham met geitenkaas salade en allerlei zoets. Er is ook een Wasbarbrunch met humus, linzensalade, tonijnsalade, quacamole, groente, eiersalade, brood en uiteraard verschillende zoetjes toe.

Wij gingen heen voor een lunch want er moest snel geshopt worden! De salade met gerookte zalm werd ons aangeraden en deze was dan ook heel goed. Ook gingen we voor de boterhammen, die volgens hun zijn belegd met über gezonde kost! We kregen een clubsandwich met humus, geitenkaas, gedroogde tomaat, walnoot, sla en honing. Hmmmm.
Wasbar

Go Chocoloco

Alleen even een drankje doen? Wasbar serveert verschillende soorten koffie en thee maar ook verse sapjes, gezonde limonades en smoothies. Om al die gezonde voedingstoffen te compenseren staat er ook een calorieën bom op de kaart. Dit is de Chocoloco. Goddelijke chocolademelk met chocoladesaus, slagroom en Maltesers. Uhm hell yeah dit wil je.
Wasbar
Wasbar

Loopt het water je al in de mond? Dan moet je snel de trein of auto pakken naar Antwerpen of Gent. En ben je gezegend dat je hier woont dan levert Deliveroo het ook thuis, ideaal! Niks is fijner dan wanneer eten naar je toe komt. Wasbar heeft drie vestigingen, één in Antwerpen en twee in Gent. Voor Wasbar Antwerpen moet je naar de Graaf van Egmondstraat 5. In Gent kun je kiezen tussen Wasbar Korenmarkt of Wasbar Nederkouter. Meer Antwerpen tips vind je hier en hier vind je de leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots van Antwerpen.