Visbar Beet

Op zaterdag even lekker een visje halen op de markt, heerlijk! Banjeren door het zonnige Amsterdam op weg naar een dikke vette haring, een portie kibbeling of een zacht bolletje met zalm. Dit klinkt als muziek in mijn oren, maar soms wil je gewoon wat meer.
Staand een haring weghappen heeft zeker z’n charme maar soms wil je gewoon gezellig zitten, wellicht iets meer keus en leuke bediening. Nou, dat kan tegenwoordig bij Visbar Beet op de Dapperstraat.

Visbar Beet
Van binnen ziet Visbar Beet eruit als een hippe hotspot. Een mooie grote bar, gezellige tafeltjes, overal plantjes en vrolijke kleuren op de muur. Ze hebben een heerlijk terras in de zon aan de gezellige Dappermarkt en tout hip Amsterdam Oost strijkt hier al dagelijks neer.
Visbar Beet
Het lunchmenu bestaat uit klassiekers zoals Fish ‘N Chips maar ze hebben ook andere dingen. Broodjes met makreel, gestoomde buns, lobster rolls, forel en heerlijke salades met zalm of zeevruchten. Ook staat er een Marokkaanse vissoep en pikante garnalensoep op het menu. Genoeg keus dus! De prijzen zijn net zo vriendelijk als het personeel dus Visbar Beet mag blijven!

Alle vis bij Beet is duurzaam en naast heerlijke broodjes en Amsterdamse biertjes kan je hier ook van alles meenemen voor als je liever in het park zit of thuis op de bank. Maar gezellig een hapje eten ‘s avonds bij Beet is ook geen slecht idee. Op het menu staan taco’s met tempura garnalen, salmon sliders, steaktartare, zalmtartaar, coquilles, salades, soepen en oesters. Uiteraard kan je hier heerlijk borrelen met gefrituurde vishapjes en ze hebben ook plankjes met fish charcuterie.

Ik zou zeggen… Reserveer hier!
Visbar Beet: Dapperstraat 26 Amsterdam.

Voor meer hotspots in Amsterdam Oost klik hier.