Vinnies Scheldestraat

Vinnies Scheldestraat is alweer de derde in de Vinnies family en opent deze week haar deuren. Ik mocht vast komen spieken en proeven en kan jullie vertellen dat ook deze zaak weer een topper is!

Dit is alweer de derde Vinnies in Amsterdam en weer ziet het er net iets anders uit maar is de sfeer, stijl en ambiance hetzelfde. Een mooie, lichte zaak met gigantische cactussen, een heerlijk zonnig terras en goed en gezond eten. Officieel opent Vinnies Scheldestraat 1 oktober en naast ontbijt en lunch kan je hier ook terecht voor een goed glas wijn of een bloody mary bij de brunch of lunch.
Vinnies Scheldestraat

Het concept van Vinnies blijft verder gewoon hetzelfde. Een huiskamer-achtige sfeer, goede koffie en een verrassend ontbijt- en lunchmenu waarbij uitsluitend met hoogwaardige (lokale, biologische & duurzame) producten en ingrediënten wordt gewerkt.
Vinnies Scheldestraat

Wie zijn toch die boys achter Vinnies? De jonge ondernemers Jules Ex (33) en Vincent de Cloet (32) richtten in 2012 Vinnies op, omdat ze in Amsterdam een plek misten waar je overdag terecht kunt voor echt goede koffie en een originele ontbijt- en lunchkaart vol lekkere en gezonde gerechten. Vincent werkte eerder als (chef)kok bij onder andere; the French Café, Azur Bleu en George WPA en kameraad Jules deed zijn ervaring op bij onder andere RainaRai en van Harte.
Twee heren met een passie voor koken en goed eten. Dat kon niet mis gaan. En dat blijkt ook wel, want Vinnies is niet meer weg te denken uit Amsterdam en met de derde zaak in Zuid hopen we dat de vierde in rap tempo naar Oost komt.
Vinnies Scheldestraat

Geen plek meer bij Vinnies? Loop dan naar de overkant,
daar zit At Seven en ook daar serveren ze heerlijke ontbijtjes (acaibowls) en lunch.