Urban Bakery

In Rotterdam staan de mensen van Urban Bakery altijd voor je klaar. Of je nu een gebakje wilt eten of alleen even een koffietje wilt drinken in een van de twee knusse filialen. Maar gewoon vers brood afhalen voor thuis kan ook. Oh, en wist je dat ze ook taarten bezorgen op bijvoorbeeld je werk? LIKE!
Urban Bakery

Het oorspronkelijke filiaal van Urban Bakery bevindt zich in Rotterdam Noord en in dit filiaal zit ook de bakkerij waar ze alle lekkernijen bakken. Urban Bakery ziet er op het eerste gezicht uit als een koffie zaakje, en hoewel ze je ook de lekkerste koffie schenken van ‘Man met bril’, is de zaak een patisserie van origine. En dan weet je meteen dat het met de taartjes hier wel goed zit.
Urban Bakery

Urban Bakery heeft meer dan alleen goede koffie

Urban Bakery werkt samen met de beste merken in Rotterdam. Zo serveren ze enkel koffie van ‘Man met bril’, brood van ‘Vlaamsch Broodhuys’ en chocolade van ‘Chocaholic’. Urban Bakery is trots op deze samenwerkingen en vindt het belangrijk om alleen de beste ingrediënten te gebruiken voor hun taarten en cakes en dat proef je.
Urban Bakery

Stoer en huiselijk is Urban Bakery

De locaties van Urban Bakery zijn beide erg verschillend. Dit is omdat de locaties inspelen op de buurt waar ze gevestigd zijn. Smart! Zo is het filiaal op de Hoogstraat erg knus en huiselijk met veel licht en het filiaal in Noord wat stoerder. Een leuk detail is dat Urban Bakery alleen vrouwen in dienst heeft en dat deze ze allemaal taartjes kunnen bakken als de beste of van origine barista zijn. Je krijgt dus altijd het beste van het beste hier.
Urban Bakery

Adres: Voorburgstraat 217-219 en Hoogstraat 24.
Meer info? Check dan hier hun website.
Check hier alle Roffa hotspots, keuze zat!