Uni

In het Puente Romano Beach Resort & Spa hotel in Marbella zitten een aantal fantastische restaurants, een prachtige openlucht bar en een vette club. All in one zou je kunnen zeggen. Aan de selectie restaurants is sinds kort een nieuwe toegevoegd; UNI.

UNI is het Spaanse broertje van de bekende UNI uit Londen. UNI staat daar bekend als een van de betere Japanse restaurants en het zal niet lang meer duren voordat dat voor de Spaanse UNI ook geldt. UNI is het Japanse woord voor zee-egel een beroemde Japanse delicatesse en het restaurant serveert dan ook Japanse en Peruaanse gerechten.
Uni
Uni Puente Romano Marbella

Het menu wat wij bestellen bestaat uit botervis, tonijn en zalm tiraditos (een soort mini taco’s), blauwe kreeft ceviche, goddelijke Wagyu tataki die smelt op je tong en zwarte kabeljauw gegaard in miso met anticucho saus. Dit klinkt al lekker, maar het was nog zoveel lekkerder… Het wijnarrangement wat we erbij kregen was ook een absolute aanrader. Bij de eerste paar kleine gerechtjes krijg je een cocktail die was zo goed, die kwam met stip op 1 binnen in mijn lijst van lekkerste cocktails van de wereld. Maar ook de wijnen en de sake waren allemaal heerlijk en smaakten goed bij de geserveerde gerechten.
Cocktails UNI Marbella
UNI

Het menu is zo groot en uitgebreid dat mocht je het lastig vinden om te kiezen ik je kan aanraden om het UNI menu te nemen. Zo proef je van alles wat en mis je niet de heerlijke Wagyu tataki en de sashimi taco’s. Die waren namelijk het aller lekkerst.
Suite Club Marbella

Probeer een beetje laat te reserveren en vraag om een tafeltje aan het terras (zo kan je genieten van de warme buitenlucht en de muziek van de live band) want dan zit je het leukst. Na het eten kan je dan nog een drankje drinken in de bar en daarna rond een uur of twaalf / half een door naar de club. Deze gaat door tot in de zeer vroege uurtjes en is na de verbouwing leuker en dikker dan ooit!
La Suite Nightclub Puente Romanouni suite marbella
SUITE club marbella

Meer info of gelijk reserveren? Klik hier.
Voor al mijn andere Marbella tips zoals de wat de beste stranden zijn of waar je nog meer lekker kunt eten klik dan hier.