The Harbour Club

Als echte Haagsche kom ik al jaren bij The Harbour Club. Maar dan wel de eerste, misschien ook wel de leukste, de Scheveningse Harbour Club. Maar deze succesformule timmert de laatste jaren hard aan de weg want tegenwoordig kan je op veel meer plekken genieten van de lekkerste sushi ever. Zo zit er een Harbour Club in Rotterdam, Vinkeveen en in Amsterdam zelfs twee!
The Harbour Club

The Harbour Club Amsterdam

The Harbour Club staat bekend om hun goddelijke sushi, mooie terrassen en over de top feestjes. Maar stiekem vind ik juist al die overdreven party’s en het publiek wat hier op af komt helemaal niets. Maar mijn liefde voor sushi is zo groot dat ik hier tóch regelmatig te vinden ben. Maar dan het liefst op een maandag of dinsdag avond, of ‘s middags wanneer er bijna niemand is. Uiteraard heb ik hier ook wel eens op de tafel staan dansen met een fles veel te dure champie in mijn hand, maar het liefst kom ik hier gewoon voor de goede service en de goddelijke sushi.
The Harbour Club

Ongekend lekkere sushi en sashimi eet je bij The Harbour Club

Ik eet sowieso één keer per week sushi, maar toen ik zwanger was wilde ik het liefst elke dag. Want tja, wat verboden is… Mijn oplossing hiervoor was; The Harbour Club. Want als de vis ergens vers is, dan is dat wel hier. Ik at mij hier een slag in de rondte, zo lekker en ook gezond voor de baby dus een win win situatie. Wist je trouwens dat ze op zondag Sushi Sunday hebben en je dan maar 15 euro betaald voor een sushi roll? Just saying

Maar ze hebben veel meer dan alleen maar sushi

Uitgebreid lunchen bij ‘de harber’ doe ik het liefst met sushi vooraf en daarna een lekker broodje. Want ook de broodjes zijn hier mega. Mijn favorieten zijn de steak sandwich met truffelmayo op zuurdesembrood en de Frisée Lobster Brioche. Maar de Crispy Club met Tonijn en Wasabi avocado crème is ook echt een aanrader. Naast sushi ook zin in vlees? Ze hebben heerlijke Wagyu burgers, prachtige rib-eye steaks en steak tartare. Oh, ik vergeet bijna de Peking duck pancakes, die zijn ook zeker een aanrader!

Een zonnig terras, een heerlijk glas wijn en goddelijke sushi

Daar denk ik aan als ik denk aan The Harbour Club. Ik kan dan ook niet wachten tot het zonnetje gaat schijnen en we met een bootje de Vinkeveenseplassen op gaan om dan aan het einde van de dag hier aan te meren voor een heerlijke maaltijd. Benieuwd naar alle locaties of wil je direct reserveren? Klik dan hier voor de website.

Photocredits The Harbour Club Rotterdam © Verkijk.