The Dirty Chicken Club

Naast de gloednieuwe Le Pain Quotidien opent er binnenkort op de Warmoesstraat nóg een nieuwe hotspot. Dit is niemand minder dan The Dirty Chicken Club! Hopelijk wordt dit net zo cool als het klinkt…

Lekkere kippetjes bij The Dirty Chicken Club

Kip, het meest veelzijdige stukje vlees, kip! Wie kent ‘m niet. (sorry als ‘ie nu de hele dag in je hoofd zit…) Maar hier krijg je dus kip, kip en nog eens kip. Maar geen saaie gefrituurde kippenvleugels nee hippe Koreaanse kip baos, kip geroosterd in bier, buttermilk fried chicken (ja hoorrr dat wordt er eentje) en uiteraard de Hollandse hele of  halve kip van het spit. De dorst les je hier met bier, cocktails of freakshakes dus ook op dat gebied kom je niets te kort. Klinkt als een feestje, vind je niet?
The Dirty Chicken Club

Funky Street art & Kip

De muren van The Dirty Chicken Club worden door streetart artists op dit moment flink onder handen genomen en ook de rest van de inrichting zal er helemaal waanzinnig uit gaan zien. Een grote Chef’s table in het midden, knusse nisjes en gezellige tafeltjes. Eind oktober gaat deze nieuwe kip hotspot open en ik ben nu al razend benieuwd!

Ben je in de Warmoesstraat en wil je meer op chique? Restaurant ANNA zit een paar deuren verderop en die staat in het lijstje met de beste restaurants van Amsterdam. Zin in een Hollands biefstukkie? Loetje Centraal Station zit op loopafstand van The Dirty Chicken Club.