Texas Coffee

Staat Antwerpen bij je op de planning binnenkort dan kun je een bakkie bij Texas Coffee echt niet overslaan. Want dit gaat veel verder dan gewoon een kopje koffie. Je kunt het zo gek niet bedenken, latte’s in allerlei kleuren en met glitters (OMG!), koffie met een smaakje die je drinkt uit een kopje of een hoorntje gevuld met chocola. En dan heb ik het nog niet eens over de freakshakes gehad.
Texas Coffee

Texas Coffee en Freaking freakshakes

Een tijdje geleden tipte we de 5 vetste freakshakes van Amsterdam maar hier in Antwerpen bij Texas Coffee doen ze er nog een flinke schep bovenop. Je kunt hier een shake drinken in verschillende smaken, aardbei, oreo en chocola. Deze worden versierd met een berg snoep, slagroom, marshmallow fluf en discodip. Dit klinkt als een droom toch?! Wij houden wel van al die suikers. De shake vult als een bom dus na dit drankje heb je genoeg energie om de hele dag te shoppen!
Texas Coffee

De pink latte 2.0 van Texas Coffee is AMAZING

De pink latte is altijd al een plaatje om te zien maar bij Texas Coffee maken ze alles altijd nog beter en mooier. En ohh mijn god dit wil je! De pink latte is roze (duh!), glinstert (OMG!) en smaakt echt yummie. Perfectie in een kopje. En ook nog eens heel instawaardig, want hè wie houdt er nou niet van glitters?! Je kunt hier overigens ook een black latte drinken, die proberen we volgende keer. Dit is eigenlijk een drankje wat je alleen al zou moeten bestellen voor de (shame on you) foto. Roze latte met sterretjes…

Koffie in een hoorntje

Wie heeft er een kopje nodig als je ook kan drinken uit een ijshoorntje? Texas Coffee serveert espresso’s, cappuccino’s, latte’s en choco’s in een ijshoorn gevuld met een dikke laag chocolade. Drink en eet tegelijk, hoe ideaal is dit! Je moet ‘m uiteraard wel meteen opdrinken, want doordat de binnenkant gevuld is met chocolade lekt het niet, maar je kunt er niet uren aan nippen want dan wordt het natuurlijk een smeerboel. Maar ook dit koffietje is zeker het proberen waard!
Texas Coffee

Ontbijten, brunchen of lunchen?

Naast deze crazy drankjes kun je hier ook heel lekker ontbijten of lunchen. Op de kaart staan pancakes, hamburgers, avocado toast, eggs en allerlei broodjes. Met het eten en drinken bij Texas Coffee zit het wel goed, maar ook het interieur hebben ze zeker niet overgeslagen. Alles wat in de winkel staat aan meubilair is gemaakt door @rodendijk18  en kan gekocht worden. Zodra er wat items zijn verkocht of er komen toevallig nieuwe spullen binnen dan richten ze de boel weer opnieuw in. Elke paar maanden is het dus weer helemaal anders bij Texas Coffee.
Texas Coffee

Laten we hopen dat Texas Coffee snel verhuist naar Amsterdam want dit hebben we echt nog nodig hier!
Meer Antwerpen tips? Klik hier.
Het perfecte hotel? Romantisch weekendje samen weg? Of met kids? Dit zijn mijn favoriete hotels in Antwerpen.