Ter Marsch Amsterdam

Ter Marsch maakt de aller lekkerste burgers van Rotterdam, dus zodra ik ook maar in de buurt kwam van 010 vond ik altijd wel een excuus om hier even een burgertje te klappen. Stiekem best wel ver en een beetje een gedoe, maar dat is vanaf nu dus verleden tijd. Want Ter Marsch Amsterdam is open!
Ter Marsch pop up Amsterdam beste burgers
Vanaf 1 maart openden de heren van Ter Marsch een winkel in Amsterdam in hotel NH Carlton aan Vijzelstraat. Hoogste tijd om hier dus een burgertje te klappen. Bij Ter Marsch moet je denken aan sappige Schotse Angus beef burgers, royale entrecotes uit de dry-age kast, pulled pork van Berkshire Duke en huisgemaakte frieten met truffelmayonaise. Ze hebben ook wat mooie (en lekkere!) salades op het menu dus of je nu carnivoor of herbivoor bent, hier komt iedereen aan zijn of haar trekken.
Ter Marsch Amsterdam

In het voormalige hotel restaurant wordt het concept ‘fast casual dining’ gelanceerd; een laagdrempelig restaurant met betaalbare maar goede gerechten en drankjes.
Ter Marsch Amsterdam

Om mijn mening kracht bij te zetten heb ik MyTravelBoektje’s burger specialist Alvin de Groot met zijn aanstaande hier een burgertje laten proeven en ik kreeg hierop terug: die truffelburgers zijn killing. Yes, we’ve got a winner!
Ter Marsch Amsterdam

Maar dat wisten we al want Ter Marsch won in 2015 al de de Gouden Burger Spatel, en sleepte titels binnen als ‘Beste Hamburger van Rotterdam’ en ‘Beste Burger van Nederland’ uitgeroepen door horecavakbeurs Horecava.

Openingstijden: Geopend vanaf 1 maart 2016,  7 dagen per week
Locatie: Vijzelstraat 4, Amsterdam, hoek Vijzelstraat, Bloemenmarkt.
Klik hier voor de website.
Ter Marsch Amsterdam

Benieuwd naar mijn lijst van beste burgers in Amsterdam? Klik hier.