Tao

Zin in Aziatisch? Reserveer dan een tafel bij Tao. Tao is net als Spice Market & Buddakan een prachtig restaurant, super hip, extreem cool en ze serveren waanzinnig lekker eten.

Tao heeft 2 vestigingen, uptown (Nike Town) en downtown (Meatpacking) en beide zijn eigenlijk fantastisch. Tao uptown heeft een wat kleinere bar maar een extreem grote Buddha middenin de zaak staan. Er wordt leuke muziek gedraaid, de cocktails zijn heerlijk en eigenlijk alles op het menu is zalig.

Neem van te voren eerst een cocktail in de bar, hier kan je ook een klein hapje eten, maar mocht je een tafel hebben dan zou ik hier gewoon even alleen een drankje drinken.
tao meatpacking district
Tao downtown zit in het Meatpacking district waar veel super coole restaurants zitten. Hier is de bar groter, maar net zo gezellig als uptown. Het coole aan dit restaurant vind ik, is dat als je binnenkomt je via een lange houten hal, je opeens een waanzinnig grote trap hebt waar je naar beneden moet om bij je tafel te komen. Dit geeft echt een ‘wauw’ effect!
tao meatpacking district
Het menu bestaat voornamelijk uit Aziatische gerechten, dim sum en sushi. Het ene gerecht is nog lekkerder dan het andere en stoppen met eten is hier bijna onmogelijk.
tao restaurant nyc

De keus aan sushi en dim sum is enorm. De fried rice met tuna is een absolute aanrader en de dumplings met champignons ook. Als hoofdgerecht hadden we fried shrimp, met daar overheen een mix van kokos een soort seroendeng, zo lekker niet normaal! De pad Thai en five spice chicken waren hmmmm en de gestoomde groente was knapperig, vers en super smaakvol.

tao new york best restaurants new york sushi

Het restaurant is gigantisch maar toch heel erg gezellig. Hoe later het wordt, hoe harder de muziek gaat dus je dineert echt in een party stemming. I love it!

tao buddha new york
Meer New York tips? Klik hier.