Taco Cartel

Ik ben dol op taco’s en van mij mag het elke dag taco tuesday zijn. Het liefst vul ik ze met gehakt, veel kaas, sla, knoflooksaus, mais en bonen. Is de vulling op? Van eet ik de taco’s prima met wat guacemole als chippie op de bank. Heb je zin in echt next level taco’s? Ga dan naar Taco Cartel op de Van Woustraat. Next level taco’s? Ja check dit:
Taco Cartel
Pretty next level, right? Bij Taco Cartel kan je kiezen tussen taco’s en burrito’s en ze vullen ‘m met chicken, pork, cod en beef naar er bestaan ook vega varianten met bijvoorbeeld zoete aardappel. De taco’s zien eruit als plaatjes en smaken nog beter en vergeet niet een portie nacho’s met guacemole te bestellen vooraf. Yum! Mijn favoriet? De crispy chicken, die is echt niet normaal lekker.
Taco Cartel
Daarnaast zit je bij Taco Cartel ook nog eens heel leuk want de inrichting is stoer, hip en uiteraard een tikkeltje Mexicaans ruig. Chiapas Taco Cartel is the place to be als het om taco’s en ijskoude Coronaatjes gaat dus zoek niet verder als je trek hebt in taco’s!

Taco Cartel
Reserveren doen ze niet aan, dus gewoon binnen wandelen en dan regelen ze direct een plekje voor je. Afhalen of bestellen kan ook.

Food photocredits: Taco Cartel.
Meer hotspots in de buurt van de van Wou? Klik hier.