Slow Gili Air

Slow Gili Air is waarschijnlijk de mooist ontworpen accomodatie van Gili Air. Nog redelijk nieuw en alles tot in de puntjes perfect. Vanaf de entree naar de receptie ademt deze plek design, stijl en klasse en dan heb je nog niet eens de fantastische villa’s gezien.
Slow Gili Air

Overnachten in de prachtige design villa’s van Slow Gili Air

Het entree naar de villa’s roept al een ‘hoera’ gevoel op en zodra je je eigen privé zembad ziet met tuin en aangrenzende villa kan je alleen nog maar glimlachen van oor tot oor. Alles is in de Slow Gili Air stijl ingericht en zelfs het babybedje van Yuki is totally in style.
Slow Gili Air

Living the life at Slow Gili Air

De kamer is ruim, prachtig ingericht en de keuken die erbij zit is van alle gemakken voorzien. De buiten badkamer is te gaaf en ook heel ruim en het terras en de eethoek om het zwembad heen heel handig. Verder heb je nog een extreem grote privé tuin dus als je hier logeert met oudere kinderen die dol zijn op voetballen of wat dan ook dan heb je hier absoluut geen last van elkaar.
Slow Gili Air

Centraal geleden dus het ideale uitgangspunt om het eiland te verkennen

Slow Gili Air ligt redelijk in het midden van het eiland dus zo ben je overal heel snel. Pachamama mijn favoriete lunch hotspot zit hier om de hoek en op welk strand je ook wil chillen, je bent er in vier minuten fietsen. Super handig dus. Lopen vanuit hier gaat ook prima want de fietshuur zit niet inbegrepen bij Slow. Hier moet je apart nog eens zeventigduizend voor betalen en dat is omgerekend zo’n vier euro vijftig. Niet de wereld, maar bij de meeste hotels zit dit inbegrepen en als je ze in het dorpje huurt dan betaal je de helpt. Voordeel is dat ze hier wel voor de deur staan natuurlijk. Enige nadeel van de centrale ligging trouwens is dat je elke morgen nogal vroeg (lees half vijf) wordt gewekt door het ochtend gebed. Die schalt door enorme luidsprekers over het hele eiland en hoor je eigenlijk alleen in het noorden niet.
Slow Gili Air

Slow Gili Air heeft ook de beste spa van het eiland

Zin om je helemaal te laten verwennen? Dan zit je hier ook helemaal goed. Slow Gili Air heeft namelijk de mooiste en vermoedelijk ook de beste spa van het eiland. Of je nu een massage wil, een facial, een speciale treatment of gewoon een manicure of pedicure. Hier kan je alles laten doen.

Meer info over de villa’s van Slow Gili Air? Klik dan hier.
Benieuwd naar al mijn favoriete hotels op Bali en Gili? Klik dan hier voor het artikel Best hotels in Bali.
Benieuwd naar de beste hotspots van het eiland? Check hier het artikel met de leukste hotspots van Gili Air.