Sid & Liv

Dit is een droom die uitkwam voor mij in Nijmegen. Moe, hongerig en een tikkeltje kranky was ik opzoek naar mijn auto. Ik had me er al bij neergelegd dat ik gewoon met trek de auto in zou moeten stappen en zag mijzelf alweer stoppen bij de goudgele M aan de kant van de weg.
image
En daar was opeens Sid & Liv op de Van Welderenstraat (een van de leukste shoppingstreets van Nijmegen). Sid & Liv is leuk. Heel leuk. Het is een winkel en lunchroom in één en ze serveren zoveel lekkers! Heerlijke broodjes, allemaal versgebakken en huisgemaakt. Maar ook scones, muffins, soepen en salades. Daarnaast kan je hier super leuk high tea’en en hebben ze allemaal leuke cadeautjes en hebbedingetjes te koop. Ook in de zomer is Sid&Liv echt een favoriet want ze hebben een te schattige binnentuin waar je heerlijk kunt zitten. Must go als je in Nijmegen bent! Check hun site hier.

image_6