Shoppen in Londen

Shoppen in Londen. Wie wil dat nou niet, Als je een weekend naar Londen gaat dan staat er vast een middagje shoppen op de planning. Eigenlijk heb je aan een middag niet genoeg, want je kunt hier een week lang 24/7 shoppen maar goed.

Londen barst van de grote winkelstraten, plekken met op elke hoek van de straat hippe boetiekjes, vintage zaakjes en uiteraard een aantal grote winkelcentra.

Shoppen in Londen, lees hier waar je moet zijn

Shoppen in Londen

Shopping Streets.

De beste en bekendste straten om te winkelen zijn Oxford Street, Regent Street, Bond Street, West End, Belgravia en Sloane Street. Op Oxford Street en Regent Street zitten alle bekende grote ketens. Denk aan Primark, de Disney Store, Victoria’s Secret, Nike etc.

Harrods.
Harrods is de meest bekende winkel van Londen en dit warenhuis ligt aan Brompton Road (bij metrostation Knightsbridge) en heeft meer dan 90.000 vierkante meter aan winkeloppervlakte. Succes.
Shoppen in Londen

Covent Garden
Covent Garden is een hele bekende wijk en vooral Covent Garden Market is enorm populair. Dit zijn een aantal overdekte markten met winkels en horecazaken en hier kan je je prima een uurtje vermaken. Grote ketens zoals Shake Shack, Le Pain Quotidien en wat ijs en waffle tentjes zitten hier. Maar de wijk Covent Garden heeft zoveel te gekke restaurants, bars, winkels en café’s dat je alleen al hiervoor eigenlijk een heel weekend kunt uittrekken. Check hier alle hotspots, winkels en restaurants.

Hamleys.
Dit is de oudste en grootste speelgoedwinkel ter wereld en deze winkel aan Regent Street omvat maar liefst zeven verdiepingen! Niet alleen leuk voor kids maar zelfs volwassenen gaan hier helemaal uit hun dak!

Vintage
Ik ben echt een sukkel op het gebied van vintage shoppen maar er schijnen geweldige markten te zijn waar je enorm kunst scoren als je geluk hebt. Een goede markt om vintage-look kleding te kopen is (heb ik mij laten vertellen) Buck Street Market. Dit is één van de markten van Camden Town.
Shoppen in Londen

Anthropologie
Dit was voor mij de ontdekking van de eeuw. Nog nooit had ik van de winkel Anthropologie gehoord en bij binnenkomst was ik op slag verliefd. Tot over mijn oren. Anthropologie is een conceptstore waar ze naast kleding, gadgets, meubels, servies, snuisterijen, boeken, pennen, hebbedingetjes en tierelantijntjes geen één ding verkopen wat ik niet wil hebben. Alles, werkelijk alles is hier mooi, cool, tof of gaaf. En dat is echt een unicum voor een snobby shopper als ik ben. Er zitten verschillende winkels in Londen maar wij waren in de mooiste en grootste op Regent Street.
Shoppen in Londen
Voor al mijn Londen tips klik hier.
Lunchen in Londen? Check hier al mijn favo ontbijt & lunch hotspots! Zin in sushi? Reserveer bij Sushi Samba.