Sajoer

Sajoer is een begrip geworden onder de echte Rotterdammers. Wat eerst begon als een razend populaire pop-up in de Markthal werd een (tijdelijke) vestiging op de Pannenkoekstraat en nu hebben ze een (vast) plekje gevonden op de Botersloot. Hun missie? Ze willen iedereen graag wat gezonder en gelukkiger maken en met al hun verse drankjes en gerechten is dat wat ons betreft al aardig gelukt. Het zit ‘m vaak in de kleine dingen die een verschil maken. Hoe ze dit doen? Er wordt bijvoorbeeld alleen sap geperst met een slowjuicer zodat er zoveel mogelijk vitaminen en mineralen worden behouden.
Sajoer

Acai bowls en Choco bowls bij Sajoer

Sajoer staat bekend om hun geweldige acai bowls en ik kan je dan ook zeker aanraden om deze te bestellen wanneer je hier gaat ontbijten of lunchen. Mocht je eens wat anders willen of ben je echt echte choc-o-holic dan is de choco smoothie bowl exact wat je nodig hebt. Het fijne van de bowls bij Sajoer is dat ze goed vullen, lekker en ook nog eens gezond zijn. Winning! Geen tijd voor een uitgebreid ontbijt? Het is ook mogelijk om verschillende soorten sapjes mee te nemen of je eigen mix ter plekke te laten maken. In een week bikini proof? Sajoer biedt ook een detox kuur aan.
Sajoer

Sajoer heeft behulpzaam en vriendelijk personeel

Het fijne bij Sajoer is dat je altijd vriendelijk onthaald wordt en het personeel je met alle plezier helpt bij het kiezen van gerechten of sapjes. Daarnaast kan ook elke werknemer je van alles vertellen over de voedingswaarde van de sapjes, hoe alles wordt bereid en waarom dit nou bijvoorbeeld gezonder is dan een sapje uit een sapcentrifuge. Verder is het ook gewoon fijn zitten bij Sajoer. Er zijn weinig tafeltjes wat het erg knus en schattig maakt, maar waardoor je ook de kans hebt dat je even moet wachten op een plekje. Maar wat ons betreft is het het wachten meer dan waard. Sajoer is de perfecte plek voor een ontbijt date met je vriend of vriendin.
Sajoer

Adres: Botersloot 46.
Meer info? Check dan hier even hun website.
Benieuwd naar onze andere favo hotspots van 010? Klik hier.