Ristorante Manna Noto

Dit jaar waren wij voor de tweede keer in Sicilië. We huurden een prachtig huis in het zuiden vlakbij het dorpje Noto. Vorig jaar logeerden we bij Countryhouse Villadorata en dat was een groot succes. Maar nu met Yuki leek het ons wel ideaal om een huis te huren. Wij vonden een plaatje van een huis via Interhome en van daaruit deden we dagelijkse uitstapjes.
Ristorante Manna Noto

Ristorante Manna is het beste restaurant van Noto

Noto was ons vorige keer zo goed bevallen dat we ook hier weer een dag doorbrachten. En Ristorante Manna Noto stond hoog op de verlanglijst. Aangezien we niet in het hoogseizoen waren dit keer konden we zo plaats nemen op het knusse, Italiaanse terrasje van Manna. Hier zit je heerlijk in de schaduw in een van de zijstraten van de grote hoofdstraat.
Ristorante Manna Noto

Chique, gezellig en heerlijk modern Italiaans eten bij Ristorante Manna Noto

Ristorante Manna Noto is een van de weinige écht goede, mooie en wat chiquere restaurants in dit gebied. De gerechten zijn verfijnd, allen met een Italiaanse twist en toch modern. De bediening en service is perfect en het restaurant zelf heel erg mooi ingericht. Een schril contrast aangezien dit dorpje totaal niet toeristisch is en weinig luxe restaurants kent.
Ristorante Manna Noto

In Noto lijkt de tijd stil te hebben gestaan

Noto is nog heel Italiaans. Het dorpje lijkt niets te zijn verandert in de loop der jaren. Het is dan soms ook best een uitdaging om een echt goed of mooie eetgelegenheid te vinden. Dus schijf ‘m op; Ristorante Manna Noto. Het interieur is super modern zonder ongezellig te zijn en ook voor grote groepen is hier genoeg plek.
Ristorante Manna Noto

Ze hebben een toffe bar waar je eerst kunt borrelen en verschillende kamers waar je kunt eten. Het is een mix van pasta, vlees, vis en Italiaanse specialiteiten en alles wordt met liefde bereidt en opgemaakt.
Ristorante Manna Noto

Ga je naar Sicilië en wil je naar Noto? Reserveer dan hier vast een tafeltje voor lunch of diner.
Let op: de siësta is hier heilig. Lunch is van 12:00 tot 14:30 en het diner pas vanaf 19:00.
Ristorante Manna Noto
Benieuwd naar de rest mijn mijn Sicilië tips?