Reykjavik uitgaan

Uitgaan in Reykjavik. Reykjavik barst van de clubs, bars, café’s en kroegen. Maar wat zijn nou de leukste? Rondbanjeren in de kou is vaak niet heel relaxed dus hierbij een lijstje met leuke opties!

Austur 

Reykjavik heeft enorm veel leuke bars, hippe clubs en underground clubs. Mijn favo club is de Austur. Deze zit gelijk in de straat van Reykjavik dus vanuit daar kan je alle kanten op.

Hunter is een vette technobunker waar vreemde types tot in de vroeger uurtjes staan door te gaan. Goeie muziek en echte underground sfeer. Je moet er van houden maar als je er toch bent… gewoon even gaan!

Dolly
Wat voor tent dit is geen idee… het was druk, gezellig, leuke mensen en lekkere top40 beats. Iets meer r&b style maar gewoon een leuke toegankelijke tent.

Uitgaan begint in Reykjavik laat. Voor 00.00uur is er in de clubs geen hond te bekennen. Dus vanaf 23.00 een paar cocktailtjes in een bar drinken en dan pas rond 00.30 door naar de clubs!

Lebowski Bar
Deze bar zit in het midden van de Laugavegur shopping street en het decor van de bar is geïnspireerd op de film “The Big Lebowski” en achterin de zaak zit een American diner waar ze goeie burgers en friet serveren.

Vegamot
Een cool hip restaurant met een cocktailbar. Overdag kan je hier lekker lunchen en s’avonds dineren, borrelen en drankjes drinken. In het weekend hebben ze een gezellige brunch met onder andere American pancakes, bloody mary’s en eggs any style.

B5
Een gezellige bar in de hoofdstraat waar je naast cocktails ook lokale biertjes kunt drinken en achterin hamburgers kunt bestellen, die in een leuk mandje met friet worden geserveerd.

Voor meer Ijsland tips klik hier.