Renato’s Osteria

Renato’s jullie kennen ze wel, dat leuke tentje in de Pijp wat de beste pizza’s van Amsterdam bakt. Goed nieuws: ze hebben een nieuwe zaak geopend! Kim en Freek hebben gehard gewerkt en heel veel liefde gestopt in hun nieuwe restaurantje en dat is te zien en te proeven.
Renato's Osteria Pijp Amsterdam

Wat kan je verwachten bij Renato’s Osteria?
Een kleine pasta kaart met verschillende verse huisgemaakte pasta’s, die worden geserveerd met salade en huisgemaakt brood. Vooraf deelden we wat antipasti, uiteraard het plankje met een selectie truffel ham en kaas (die moet je nemen zo lekker!), met knapperig brood en de vitello tonato.
Renato's Osteria Pijp Amsterdam
Daarna ging ik voor de truffelpasta (i know, again) aangemaakt in een grote parmezaanse kaas, ook heel erg lekker! De nadruk bij de Osteria wordt gelegd op antipasti en wijn, dus je hoeft hier niet perse uitgebreid te dineren, gewoon een drankje en klein hapje is ook prima. Wat is er nou leuker dan lekker uitgebreid borrelen met anti pasti en goede Italiaanse wijn en als je dan nog trek hebt kan je altijd nog een aantal heerlijke pasta’s bestellen of samen delen.

Je kan bij Osteria Renato’s niet reserveren dus loop gewoon binnen, Van der Helstplein 10.