Ramona

There is a new girl in town! Bar Ramona is opende deze week op de hoek van de De Clercqstraat en de Bilderdijkkade in Oud-West. Leuk detail: Bar Ramona is gekoppeld aan de populaire Rotisserie. Dus je kunt van binnenuit naar elkaar ‘over lopen’. Hoe leuk!?
Ramona

Ramona opent in Amsterdam West

Bar Ramona is een beetje de Bar Bukowski van West. Een gezellig, relaxed buurtcafé waar je de hele dag terecht kan. Een tikkeltje stoer, stiekem toch ook wel hip, maar ook elegant én je voelt je er net als bij Bukowski in no time thuis. Daarnaast heeft Ramona de beste gastheer van Amsterdam, mijn grote vriend Kevin, dus er zal je werkelijk aan niets ontbreken hier.
Ramona

Ramona zorgt de hele dag voor je

Vanaf 8 uur ’s ochtends kun je bij Ramona terecht voor een fijn ontbijt, een bakkie koffie met cake of een croissantje. Het terras ligt de hele dag in de zon, en ze hebben haver latte’s! Daarnaast serveren ze Shakshuka, broodjes grillworst, een broodje Stolwijker en ze hebben brunch plateaus. Borrelen doe je hier met oesters en naast mooie wijnen en goede cocktails hebben ze 12 bieren op de tap en tientallen op de fles. Het diner is simpel maar goed en ze hebben hele relaxte snackplanken.
Ramona
Zo’n snackplank is een hele flinke, maar als je lekker aan het borrelen bent krijg je vanzelf weer trek. Toch? Leuke vind ik dat ze ook een geroosterde bloemkool op het menu hebben staan, niet alleen voor de vegans, maar ook als je een beetje gezond wil doen of wat extra veggies wil eten. Zit je lekker in de olie en heb je gewoon zin in friet dan kan ik je het patatje stoofvlees (naar het recept van het Limburgse omatje’s van de chef) echt van harte aanrader. Niet normaal zo lekker!
Ramona
Ramona

Rotisserie en Ramona

Heel relaxed is dat deze hotspots verbonden zijn aan elkaar. Dus als je voor een kippetje bij Rotisserie komt en het is druk, dan kan je gewoon een cocktailtje bij Ramona drinken en wachten op je tafel. Of andersom natuurlijk. Handig!

Ik ga hier volgende week eten dus ik hou je op de hoogte!