Porem

Een aantal maanden geleden tijdens een van onze romantic dates bij Geisha (onze favoriet!) vertelde Dongmie vol trots dat ze eindelijk een nieuw concept hadden voor het achterste deel van het restaurant. 
porem
Remco Babay, oud Feijoa barman en tevens jurylid ‘beste cocktailbar verkiezing’ van Esquire (dus niet zomaar iemand), had zijn oog laten vallen op dit pand. Met een secret backdoor (je moet dus echt weten dat er een bar zit) kom je straks Porem binnen. Porem krijgt 2 kleine etages met een lounge gedeelte boven en beneden is de bar, waar de lichten zijn gedimd en wat tafeltjes staan. Ideaal als je voordat je wil gaan eten eerst even een cocktailtje wil drinken samen. Of gewoon omdat het een coole bar is met hele goede cocktails natuurlijk. 
Porem cocktailbar Amsterdam
Porem moet volgens Remco de gezelligheid van een Amsterdamse buurtkroeg hebben maar met klassieke kwaliteitscocktails. Sounds good to me. Porem is vanaf half april geopend en een gigantisch succes. De combinatie van goede cocktails, Amsterdamse gezelligheid en de lekkerste sushi van Geisha is perfect.
Porem cocktailbar Amsterdam

Eigenaar Remco maakt de mooiste en lekkerste cocktails voor je en zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat je niets te kort komt. Wil je echt uitpakken tijdens een date? Reserveer dan een tafeltje bij Porem en Geisha. Eerst een beetje in de stemming komen met goede cocktails en daarna romantisch dineren in een van de privé nisjes van Geisha. Perfect! Meer weten over restaurant Geisha? Klik hier. 

Porem cocktailbar Amsterdam