Ninour

Ninour is een verborgen parel in de Pijp waar je, als je er naar binnenloopt, nooit met lege naar buiten komt. De collectie wisselt razendsnel en alles is hier leuk en ook nog eens goed geprijsd. Nina en haar lover Ab runnen deze zaak vol passie en waar Ab steeds nieuwe, gezonde en altijd lekkere gerechten bedenkt voor op de kaart komt Nina altijd wel weer met leuke nieuwe merkjes, coole gadgets of dingen waarvan je als je ze ziet meteen denkt ‘die moet ik hebben’.
Ninour

Ze haalt haar inspiratie en collectie van Instagram (wow dat is zo 2016!) en is elke dag bezig met het ontdekken en inkopen van leuke nieuwe spulletjes. Ninour is een soort van snoepwinkel waar je altijd slaagt. De ideale plek om even naar binnen te schieten als je een cadeautje nodig hebt, jezelf wilt verwennen met iets leuks of gezellig wil lunchen.
Ninour

Het menu van Ninour bestaat uit gezonde, lekkere en bijzondere gerechten en combinaties die er allemaal even Instagram waardig uitzien. Het kleine zaakje heeft maar een paar tafeltjes, maar als het lekker weer is gaat de tuin open en is er plek zat.
Ninour

Alle gerechten op het menu zijn 100% vegetarisch, bevatten geen geraffineerde suikers en alle producten worden zo lokaal mogelijk ingekocht. Sounds good right? Het klinkt ook wel een beetje healthy, maar believe me, zo proeft het niet. En zo klinkt het ook niet want buiten het feit dat alle gerechten er hier awesome uit zien, hebben ze ook de meest kicke namen. Zo staat er een Azahar Bliss Bowl op het menu, die neem je toch gewoon al zonder dat je weet wat erin zit? Of toch meer zin in een Skinny Dipper? Zoete trek? Neem de cocos spelt pancakes met banaan. Maar de ‘they see me rollin’ kan ik je ook van harte aanbevelen. Dit is een Libanese brood wrap met geitenkaas, gegrilde groente en truffelolie. OMG zo lekker.
Ninour
Adres: Eerste Jan Steenstraat 109.
Maar je herkent dit zaakje vast aan de roze bank die voor de deur staat. Wist je trouwens dat je hier tegenwoordig ook je haar kunt laten knippen? Wil je meer weten over Ninour of hun webshop bekijken (binnenkort online) ga dan via deze link naar hun website. Enjoy!

Uiteraard staat Ninour ook in de lijst met leukste lunch hotspots in de Pijp, benieuwd naar de rest? Klik hier voor deze handige en leuke lijst.
Ninour

Ninour

Ninour