NeighbourFood Market

image

De Neighbourfood Market in Oost was een groot succes!
De eerste keer is altijd spannend, want wat als het hier nou niet zou aanslaan? Maar dat deed het wel! Het weer werkte mee want het zonnetje scheen heerlijk, de beats van de Dj zorgde voor een relaxt sfeertje en de overheerlijke geuren die van de kraampjes vandaan kwam lokte veel buurtbewoners naar het Krugerplein.

image

Het Krugerplein was nauwelijks te herkennen! Overal stonden lange picknicktafels mooi gedekt met verse bloemen en kleedjes en er waren een aantal super toffe ‘Berlin Style’ zithoeken gemaakt. Grote leren banken, grappige stoeltjes, ouderwetse fauteuils en vintage tafeltjes met daarop ook weer prachtige bloemen gaven het geheel een super knus, gezellig, huiselijk sfeertje.

Kinderen renden rond en speelden op het plein, smikkelden van de al dan niet gezonde taarten, versgebakken croissantjes en pizza’s en vaders en moeders borrelden met vrienden de middag gezellig weg in de zon.

image

Michel Inn ons bekend van de heerlijke pintxos en pizzas hadden een kraampje en ook de mannen van Bar Brouw stonden sandwiches met onder andere pulled pork te vullen. Bukowski bereidde hun fameuze fabuleuze flammkuchen en ook de tosti mannen waren aanwezig. Verder een mix van allerlei heerlijke taarten, cakes, muffins en ander zoets. Maar ook Surinaamse en Indonesische specialiteiten, en allerlei lekkere Turkse salades en Marokkaanse hapjes.

Kortom: een mix van al het moois wat Amsterdam Oost rijk is! Hopelijk krijgt Oost nu ook haar ‘eigen’ maandelijkse NeighbourfoodMarket want de buurt heeft de smaak goed te pakken!

image

image

image