My Jewellery

Waarschijnlijk ken je My Jewellery van Instagram of misschien shop je al bij hun webshop want die is ook razend populair, maar wist je dat My Jewellery ook 10 boutiques in Nederland heeft? Oprichtster Sharon Hilgers begon in 2011 met haar My Jewellery webshop en dit bleek zo’n mega hit dat ze het al snel niet meer alleen kon. Dag en nacht werkte ze aan het winkel en met succes. Inmiddels is My Jewellery namelijk uitgegroeid tot een groot modebedrijf met meer dan 200 medewerkers.
My Jewellery

Kleding en accessoires

My Jewellery staat bekend om haar bijna dagelijks wisselende collectie, de scherpe prijzen, goede kwaliteit en het volgen van de laatste trends. Maar wist je dat je er naast kleding en accessoires ook tassen, bikini’s, leuke cadeautjes en heren sieraden kunt scoren?
My Jewellery

10 boutiques door heel Nederland

My Jewellery opende haar winkel in Amsterdam in de beroemde 9 straatjes (Hartenstraat 12) en dit was vanaf dag één een mega succes. Verder hebben ze in Arnhem, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Haarlem, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Groningen en in Maastricht een winkel. Ben je dus niet zo van het online shoppen kan je dus ook gewoon naar de winkel!
My Jewellery

Cocktailparty of bruiloft?

Wat ik zo chill vind aan shoppen bij My Jewellery is dat als ik bijvoorbeeld een bijzonder feestje heb of een bruiloft en ik geen zin heb om weer tweehonderd piek uit te geven ik hier voor minder dan vijftig euro helemaal slaag. Stiekem koop ik dan eigenlijk meer dan ik nodig heb, maar ik blijf altijd binnen budget en de items vallen nooit tegen! Je kunt op de website heel makkelijk selecteren en zo snel vinden waar je naar op zoek bent. Super handig, want zo random overal langs scrollen heb ik niet altijd zin in of tijd voor… Heb jij deze zomer een bruiloft? Check dan nu de bruiloft jurkjes van My Jewellery en voor minder dan veertig euro steel je de show!