Melksnor

Melksnor aan de Wibautstraat  was de eerste kindvriendelijke hotspot in Oost en blijft bij ons toch favoriet. Niet alleen omdat het redelijk groot is, maar ook door het gigantische en zonnige terras (met zandbak, glijbaan en autootjes) en omdat je er zelf als vader of moeder ook heel lekker kunt lunchen, ontbijten of ‘s avonds een hapje kunt eten. Win win dus!
Melksnor
MElksnorMelksnor

Spelen en lunchen bij Melksnor

Melksnor zit recht tegenover de Albert Heijn en een paar deuren voorbij Stek. Het is een grote, lichte zaak met frisse kleuren en er is flink gedacht aan de kleintjes zonder de ouders helemaal weg te cijferen. En dat is fijn. Onder de trap is een soort van lounge / speel en tv kijk hoek gemaakt voor de wat oudere kindjes en in de grote ruimte zijn verschillende speelhoeken gecreëerd. Een hoek met duplo, een hoek met allemaal boekjes en een krijtbord, er staan fietsjes, er liggen knuffels, stapels boekjes, puzzels en andere leuke speeltjes. Geen kind hoeft zich hier te vervelen. Er is zelfs een newborn Stokke stoel aanwezig naast de gewone kinderstoelen. Hoe handig!
Melksnor cafe
Melksnor

Broodjes, acaibowls, pannenkoeken, frietjes, pasta en kippetjes

Op het menu staan uiteraard allemaal kindvriendelijke opties zoals pannenkoeken (groot en klein), een krentenbol met boter en kaas, een kinderboterham met pindakaas, smeerkaas, avocado of smeerworst en uiteraard tosti’s en croissantjes. Voor de vaders en moeders staan er verschillende volkorendesembroodjes op het menu met onder andere eiersalade en crispy ontbijtspek, gerookte zalm, creamcheese en avocado, oude kaas met dragon mayo en een lekker balletje gehakt. Sinds kort hebben ze hier Acai bowls en Pitaya bowls aan toegevoegd en mashed avo broodjes met roerei, kip en spek. Helemaal mijn ding. Melksnor is tot negen uur geopend dus aanschuiven voor een borrel met speciaalbiertjes, bitterballen en friet kan ook. Voor de kids is er een lasagne bolognese (was een groot succes) en ze hebben een lekker kippetje met frietjes en sla op het menu staan, pasta met pesto en pompoen en een burger. Pannenkoeken kan je natuurlijk ook tot laat bestellen en ze hebben krieltjes met zalm. Uiteten met het hele gezin dus!
Melksnor
MElksnor
Melksnor
Melksnor

Een zonnige terras met zandbak

Nog een dikke pre is het zonnige terras wat ze hebben met een zandbak, een glijbaan, een wip en mega veel speelgoed. Er is vanaf het begin van de ochtend zon dus je eerste bakkie en broodje doe je vanaf nu hier terwijl de kids lekker in de zandbak spelen. Helemaal top toch!?
Melksnor

Benieuwd naar de rest van mijn favo hotspots met kinderstoel in Amsterdam? Of wil je koffie drinken met je vriendin en heeft iedereen een kinderwagen mee? Kijk dan snel hier waar je makkelijk en lekker koffie kunt drinken met kinderwagens.