Marbella

To Do
Sunday brunch bij Nikki Beach.
Reserveer rond 1600 een tafeltje en geniet van de overheerlijke sushi, salades, soepen en andere gerechten en meng je daarna in het feestgedruis. Je moet een beetje tegen champagne spuitend plebs kunnen maar daar vanaf gezien is de zondag bij Nikki altijd het allerleukste feest. Reserveren? Klik hier.

To Shop
Marbella is een waar shop walhalla voor alle shopaholics. In Puerto Banus zitten alle dure designer winkels en op zaterdag kan je op de markt (hoogte van restaurant La Sala) alle nep varianten kopen, maar ook bikini’s, slippers, sjaals, sieraden noem maar op.

El Cortes Ingles en Maria Banus zijn mooie grote winkelcentra maar mijn favoriet is La Canada. All in one, eten drinken, shoppen en zelfs een bowlingbaan en bioscoop. Perfect dus!

Cabopino
Het kleine zusje van Puerto Banus. Een schattig klein haventje waar je heerlijk kunt struinen en eten. Zeker een aanrader en de paella is er heerlijk!

image

To Dance
Dansen kan je elke dag van de week (in het hoogseizoen tenminste) tot in de vroege uurtjes. Het uitgaan in de clubs start hier laat, voor 01.00uur heb je er niets te zoeken. 

De leukste clubs zijn:
Olivia Valere (ook leuk om van te voren een hapje te eten)
Dreamers
Suite
Puerto Banus


Tripje maken?
Als je meer tijd hebt kan je een uitstapje naar Tarifa overwegen of Granada. Beide op rij afstand en zeker de moeite waard. Maar een middagje Malaga is ook ontzettend leuk!