Mams Coffee Arnhem

Mams Coffee&More zit op het Willemsplein 45 in Arnhem. Weer eens een andere stad op Mytravelboektje.com en misschien niet de meest voor de hand liggende keus voor een weekendje weg, maar wel een hele leuke! Je kunt hier eindeloos shoppen. lekker eten en culturele uitstapjes doen. Maar waar begin je je dat goed? Bij Mams Coffee Arnhem. Dit is een leuke plek in Arnhem om gewoon een kopje koffie te komen drinken, maar ook om te ontbijten, lunchen of borrelen. Ze hebben een eigen koffie merk en een eigen MAMS wijnlabel. Klinkt goed zeg!
Mams Coffee Arnhem

Begin je dag goed bij Mams Coffee Arnhem

Mams is een gezellige zaak waar ze hun vintage interieur  combineren met een industriële look. Dit is een ideale plek om bijvoorbeeld even een uurtje te werken of natuurlijk gewoon even rustig wakker te worden en te genieten van al het lekkers. De naam Mams zegt het al, ze willen gasten het gevoel geven alsof ze thuis zijn bij Mams, waar heerlijk kan worden gegeten, de sfeer goed is en waar je jezelf kunt zijn. Jong en oud kan hier terecht en het is hier ook zeer kindvriendelijk.

Zodra je hier binnen komt zie je meteen de grote bar met daarboven het menu op een krijtbord. De vitrine met taart en lekkers trekt meteen onze aandacht, hier moeten we zijn. Bestellen doe je zelf aan de bar want het personeel wil gasten hier zoveel mogelijk met rust laten om de sfeer ontspannen te houden. Relaxed!
Mams Coffee Arnhem

Veel meer dan alleen koffie bij Mams Coffee Arnhem

Bij Mams Coffee Arnhem hebben van van alles. Zoet, hartig, warm en koud. Alles wordt ter plekke gemaakt en is dus lekker vers. Er zijn verschillende taarten die hier zelf worden gebakken en die zien er allemaal mega lekker uit, we krijgen spontaan keuze stress! Je kunt hier trouwens ontbijten met verschillende ontbijt menu’s. Voor de lunch hebben ze broodjes, panini’s, tosti’s, wraps, grilled sandwiches, salades of quiches en soep. Klinkt goed allemaal!
Mams Coffee Arnhem

Maar wel de beste koffie van Arnhem

En dan de koffie, zo veel keuze is er. Aan alle soorten zijn gedacht. Verschillende soorten latte’s, cappuccino’s, ice koffie, espresso’s en dit ook nog met allerlei smaakjes. Je kunt ze hier drinken of to go nemen in verschillende maten wat opvallend veel mensen doen. Veel locals hebben een Mams spaarkaart en komen hier regelmatig kun koffie halen. Ze hebben ook seizoen specials. Zo hebben ze nu de sweater weather specials. Hieronder vallen de stroopwafel latte, sticky toffee latte, dirty chai latte en een hazelnut of white toffee choco. Niet te doen zo lekker klinkt dit!

Mams is meer dan een restaurant, ze hebben hun eigen koffiebonen, thee, wijn, bakery en merchandise. Dit kun je bestellen via hun webshop. Ze leveren ook koffiebonen aan bedrijven en andere horeca gelegenheden en je kan taarten bestellen bij ze. Zo leuk dat ze zo divers zijn.

Mams is zeven dagen in de week open en vind je op het Willemsplein 45 in Arnhem. Meer weten over Mams? Klik hier voor de website. Ik heb trouwens nog veel meer toffe Arnhem tips. Één van mijn favorieten voor een stevige lunch is De Tostibar Arnhem, hier hebben ze de áller lekkerste tosti’s ever. Maar ook First Eet en Rawsome zijn super leuk!