Maastricht

To Eat
Restaurant Sofa.
Na alle bourgondische kroegen en eetcafe’s waar je niks anders dan sate met friet kunt krijgen is dit een verademing. Net op het randje, buiten het centrum maar slechts 10minuten met de taxi. Een prachtig trendy restaurant met heerlijk eten en een geweldig terras. Must go!
Klik hier om te reserveren bij Sofa.

image

Op Chique?
Beluga. High level food voor iedereen. 
Wel tijdig reserveren hier. 

Coffee Lovers
De naam zegt het al. Maar ze hebben zoveel meer dan alleen lekkere koffie. Muffins, taarten, broodjes, hapjes en de aller lekkerste witte chocolademelk hmmm. Klik hier voor de website.

Hip Italiaans
Molo 5 met een vermelding in de top 100 van de beste Italiaanse restaurants van Nederland een must go. Hippe trendy inrichting en het grote broertje van Quasi Molo. Dus cocktails en diner bijna onder een dak.
Reserveren? Klik hier.

image

To Drink
Quasi Molo, een hippe cocktailbar in ‘t Bassin in Maastricht. Met een mooi terras en vol in de zon. Na de cocktails kan je aanschuiven bij Molo 5. 

image

High Tea
Teazone in de Koestraat. Een prachtige winkel met allerlei leuke hebbedingetjes en een restaurant waar je een high tea kunt doen. Ideaal voor met vriendinnen, uren zitten kletsen, snoepen en smikkelen.
Reserveren bij Teazone klik hier.