Los Bandidos

Puerto Banus is the place to be als je gek bent van dure auto’s, luxe winkels en gigantische boten. Maar Puerto Banus heeft nog veel meer. Je kunt hier uiteraard heel goed shoppen. Naast alle dure modehuizen zitten er ook genoeg andere betaalbare kledingzaken dus je hoeft niet gelijk je hele bankrekening te plunderen.
Shopping puerto banus marbella

Naast winkelen zitten er talloze bars, restaurants, cafés en discotheekjes. Flaneren langs de haven, kijken naar de boten en hier en daar een drankje of hapje. In Puerto Banus zal je je niet snel vervelen.
Los Bandidos

Heb je geen zin in een fancy dinner ga dan een pizzaatje eten bij Picasso. Hier hebben ze heel goede pizza’s voor een heel goede prijs. Vandaar de rij voor de deur…
Los Bandidos

Maar heb je zin in een romantisch etentje reserveer dan een tafel bij Los Bandidos. Los Bandidos zit op het uiterste hoekje van de haven en is mijn favoriete restaurant in Puerto Banus. Niet goedkoop, maar dat is eigenlijk niets hier. Los Bandidos heeft een prachtig terras en ook binnen in het restaurant zit je mooi en gezellig. Veel celebs komen hier eten en de service en de prijzen zijn hier dan ook naar. Maar ik heb hier nog nooit slecht gegeten.
Los Bandidos
Los Bandidos

De steak tartare is een echte aanrader maar eigenlijk alles wat hier op de kaart staat is goed. Zorg dat je op tijd reserveert want het is altijd gigantisch druk. Maar gewoon spontaan binnenlopen is ook nog een optie want ze regelen vaak gewoon een tafeltje voor je. Direct reserveren? Dat kan hier.

Opzoek naar meer tips voor Marbella? Bekijk hier alle hotspots en tips.