Local Hero

Local Hero is de nieuwe allday breakfast & lunchspot in West. Of nouja, eigenlijk zit ‘ie net over de grens van de Baarsjes dus officieel is het Bos en Lommer maar in West wordt er in net zo’n rap tempo als Oost de ene hotspot na de andere geopend. En daarmee breidt de hippe area zich dus steeds verder uit. Over een tijdje kennen we Bos en Lommer dus niet alleen uit spannende boekjes maar vooral om de nieuwe hippe hotspots. Like!

Local Hero is de eerste local hero van Bos en Lommer

Local Hero is een mooi zaak, licht, ruimtelijk, veel houten accenten en een te gekke stalen kast als eyecatcher. Grote tafels waar je lekker met je laptop kunt zitten, maar ook een goeie spot voor met kids. De kinderwagen staat hier niet in de weg en ze zijn super kindvriendelijk en behulpzaam!

Het menu van Local Hero

Hier kun je je hart ophalen aan verse en zo veel mogelijk biologische producten uit Amsterdam en omgeving. Support your locals. Daar houden wij van! Denk aan verse sappen, goede broodjes, lekkere soepen en killer pancakes.

Borrelen bij Local Hero

Naast ontbijten en lunchen kan je hier ook knettergoed borrelen. Wij zijn benieuwd. Een paar deuren verderop in de straat opende laatst Selma’s Nordic Bakery Café en die moeten we ook nog testen. Op naar West dus allemaal!

Bekijk hier al onze favoriete hotspots in West.
Fotocredits: Facebook.