Lite Dark

image

Get a Healthy start of your week!
Talloze keren hoor ik mijzelf (al dan niet hardop) zeggen “maandag ga ik beginnen” en dit kan van alles zijn. Van gezonder eten, tot minder eten, tot gevarieerder eten, vroeger naar bed, minder drinken, meer bewegen, meer groente eten, minder snoepen etc etc.
Deze maandag ga ik voor gezonder en dan wel bij Lite/Dark.
Waar gezond vroeger vooral als een straf voelde is het bij Lite/Dark echt een feestje.

Ik sla dan ook he-le-maal door. Alle sapjes zijn even lekker en mega gezond. En YES! iets nieuws op de kaart. Ik ben dol op het proberen van leuke vernieuwende gerechten. Quinoa met fruit en all you wish for on top.
Die moet ik nemen. Ik ga natuurlijk voor de allergrootste bak en voeg er goji bessen, chia zaden, muesli, chocola en maca aan toe. En natuurlijk honing en kaneel.
De quinoa die ze gebruiken is gepoft en smaakt eerlijk gezegd een beetje naar gezonde popcorn. Ik bedoel, what can go wrong?
NOTHING.
Het is zoet, lekker, ziet er leuk uit en vult. Ohja en het is dus knetter healthy.

image

De wraps en de powerballs, de quinoa met fruit en de shakes: alles is heerlijk.
De “after workout” met carrot, banana, date, blue-, rasp-, goji berry,
coconut, guarana is (tot nu) mijn grootste favoriet. Tot nu zeg ik erbij, want ik ben van plan om ze allemaal te proeven.

Hanidige tip: je kunt een strippenkaart kopen. Handig, want na je eerste bezoek ben je een Lite/Dark addict en wil je niks anders meer.

Ik zeg: MAANDAG BEGINNEN 🙂

Check hier de site!

image