Lekkere en snelle ontbijtjes 4

Ontbijten doe ik het liefst elke dag extreem uitgebreid en neem ik er lekker de tijd voor. Vers sapje, lekkere haver latte, croissantjes uit de oven, kaas van de kaasboer, lekkere jam en roomboter, vers fruit. Je kent het wel. Helaas is de realiteit een stuk minder fancy en heb ik vaak haast en eet ik een broodje pindakaas of de restjes van Yuki haar ontbijtje. Maar stiekem ben ik steeds beter geworden in leuke, snelle en lekkere ontbijtjes voor elke dag te maken met gewoon dingen die ik toevallig in huis heb. Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn recepten!

Lekkere en snelle ontbijtjes 4
Lekkere en snelle ontbijtjes 4

Green monster

Een hele gezonde variant is deze ‘Green monster’. Yuki is er ook dol op en zo weet ik dat zij haar portie veggies in ieder geval al binnen heeft voor die dag. Hoe je het maakt? Doe twee handjes spinazie, een banaan een avocado en wat sap in de blender en mix dit tot een mooi, zacht papje. Doe dan een bodempje yoghurt in een glas en schenk de groene smoothie hier overheen. Geen zin in granola? Of heb je dat niet in huis? Doe er dan een Eat Natural benefit bar (te koop bij Albert Heijn) met een laagje yoghurt in stukjes doorheen. Super lekker crunchy!

Ben je op de gezonde toer en wil je ergens gezellig een hapje eten maar niet meteen je hele healthy vibe verpesten? Check dan hier de lijst met de gezondste en leukste restaurants van Amsterdam.