Le Jardin Marrakech

Naast NoMad is Le Jardin Marrakech echt mijn favo hotspot in deze stad. Het is redelijk goed te vinden want er hangen veel bordjes en iedereen op straat kent het wel dus na wellicht wat zoeken kom je er wel. Het ligt iets verder uit de Souks dan bijvoorbeeld NoMad (max vijf minuten verder) maar het is de wandeling zeker waard.
Le Jardin Marrakech

Le Jardin Marrakech een paradijs op aarde

Als je bij Le Jardin Marrakech door de poort met spiegeltjes naar binnen gaat waan je je direct in een andere wereld. Opeens sta je in een prachtige binnentuin met overal lampjes, kaarsen, gekleurde kussens en planten. De sfeer is intiem, romantisch, gezellig en hip. Overal staan tafeltjes of zijn leuke zitjes ingebouwd en ook als je met een wat grotere groep bent kan je hier prima zitten.
Le Jardin Marrakech

Rooftop cocktails bij Le Jardin Marrakech

Le Jardin Marrakech heeft ook een geweldige rooftop en tussen het restaurant en het dakterras in zit nog een gedeelte waar je perfect met een man of vijftien kunt zitten. Dit is een soort van private dining gedeelte wat zich perfect leent voor bachelors of vriendinnen weekendjes. Maar waar je ook zit, alle hoekjes zijn prachtig ingericht en gestyled.
Le Jardin Marrakech

Ook voor het eten moet je naar Le Jardin

Buiten dat het een prachtige plek is en het restaurant te gek is ingericht is het eten ook nog eens perfect. Op het menu staat een goede mix van couscous gerechten, tajines, gegrild vlees, burgers en heerlijke salades. Hou alsjeblieft een plekje over voor het toetje want de lekkerste tarte citron van Marrakech die eet je hier!

Voor meer info en het reserveren van en tafel klik hier.
Klik hier voor al mijn Marrakech tips.
Le Jardin Marrakech